hirdetés

Xiaomi őrület a Geekbuyingnál

Ők sem maradnak ki

hír
Xiaomi őrület a Geekbuyingnál 1
írta: hajas
2020-04-03

Ahogyan arról már beszámoltunk, a Banggood és a Gearbest is Mi Fan Fesztivált tartanak, és most a Geekbuying is beállt a sorba. A kuponok természetesen itt sem maradhatnak ki, és még egy nyereményjátékban is részt vehettek, ahol akár egy Mi 10-et nyerhettek!

Xiaomi Air 2S

Megérkezett a Xiaomi legújabb TWS fülhallgatója, az Air 2S. Külsőre teljesen megegyezik a sima Air 2-vel, különbség viszont bőven van köztük. Az új fülesek egy töltéssel már 5 órán keresztül muzsikálnak füleitekben, ez a szám pedig 24 órára tornázható fel a bölcsővel. A tok már támogatja a vezeték nélküli töltést is, így nem kell többé bajlódnotok a kábelekkel. Tovább finomítottak a hangminőségen, a zajszűrésben, valamint a Bluetooth kapcsolat is stabilabbnak ígérkezik az új verzióban. A XIAOMIAIR2S kuponnal 29 700 forintért lehet a tiétek. Ne felejtsétek el beállítani a szállítási módnál az EU Priority Line-t, így nem kell aggódnotok a vámköltségek miatt.

Xiaomi Enchen BlackStone 3D

Az Enchen BlackStone 3D három vágófejjel rendelkezik, amik külön-külön mozognak, így jól tudják követni az arc vonalait, hátul pedig egy pajesznyírót találtok. Könnyű, mindössze 139 gramm, és egyáltalán nem nagy, 15,5 x 5,3 centi, így kis helyen is elfér. Az akkumulátor 90 perces üzemidőt biztosít, amit USB-C kábellel tudtok feltölteni. 5 wattos motor forgatja az önélező pengéket, a kettő kombinációja pedig az erősebb szőrszálakat is könnyedén leviszi. Ha használjátok a NNNENCHEN kupont, akkor mindössze 3700 forintba kerül, itthon ennyi pénzért hasonló minőségű terméket aligha találtok.

Xiaomi Yeelock

Elsősorban azoknak ajánlom, akiknél kisgyerek van a lakásban. Senki sem szeretné, ha a gyerekek hozzáférnének például a gyógyszeres szekrény tartalmához. A Yeelock egy okos, Bluetooth-os szekrényzár, amit természetesen a telefonunk segítségével nyithatunk ki. Az appban a család tagjaival meg lehet osztani az „alohomora” parancsot, azaz akinek adtok hozzáférést, akkor ő saját telefonján keresztül is ki tudja nyitni a szekrényt. 2 db AAA elemmel működik, amiknek töltöttségét az appon belül ellenőrizhetitek. A HNNNSWITCH kuponnal 3700 forintba kerül.

hirdetés