hirdetés

Xiaomi-nyalogatás

Kuponok a Gearbesten

hír
Xiaomi-nyalogatás 1
írta: Rolla
2019-07-30

Még tart a Gearbest kiárusítása, ahol Xiaomi cuccokat vehettek meg kuponnal, illetve sok kütyü esetében a kóddal sem kell szöszmötölnötök, mert már a kedvezményes ár szerepel a leírásban. A legnépszerűbb telefonok mellett robotporszívót, tabletet, Mi Band 4-et, táskát és egyéb kiegészítőket is találhattok.

Xiaomi lámpa

Kifejezetten tetszik nekem ez letisztult, lampionra hajazó Xiaomi lámpa, amit elsősorban az éjjeli szekrény tetejére álmodtak meg, de szerintem a nappaliban a polcon is király hangulatvilágítás esténként. Nem is lenne igazi Xiaomi, ha nem tartozna hozzá egy applikáció, amin keresztül sok funkciót vezérelhettek. Ilyen például a szín választása, fel-le kapcsolás, időzítés és a fényerősség, ráadásul ha Siri a barátnőtök, akkor mindezt megtehetitek hangvezérléssel. Az okos cuccoknak persze ára van, 13 500 forintért rendelhetitek meg áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítással együtt.

Xiaomi Redmi AirDots vezetéknélküli fülhallgató

A vezetéknélküli fülhallgatóknak egy hibájuk van: hogy nem előbb találták fel őket. Sokkal kényelmesebb, nem áll fent a veszélye annak, hogy a zsinórba beleakadva kirántjátok a telefonotokat a zsebetekből és nem akadályoz a mozgásban sem. A korábbi magas árak után már jóval olcsóbban is beszerezhettek jó minőségűeket, a Redmi AirDots például 6700 forintba kerül szállítási díjjal együtt, és 5.0-s Bluetooth biztosítja a zavartalan kapcsolatot.

Mivel nekem a fülből kilógó darabok nem jönnek be, ezért kifejezetten tetszik ez a kialakítás, ráadásul 3 órát is kibír, a dokkolójával pedig még négyszer tölthetitek fel maxra.

Az összes Xiaomi terméket megtalálhatjátok ezen az oldalon, ahol többek között törölközőbe, levegőtisztítóba és vízminőség-mérőbe is belefuthattok.

hirdetés