hirdetés

Sok volt a fesztiválozásból és leeresztettél?

A Xiaomi Mijia pumpa ezen nem fog segíteni

hír
Sok volt a fesztiválozásból és leeresztettél? 1
írta: Toobee
2019-07-10

A Xiaomi Mijia pumpa jópofa dolog, ugyanis ez egy akkumulátoros, hordozható eszköz. Beépített, 2.000 mAh-s akkumulátora van, ráadásul kijelző is került rá, így lehet halál pontosan belőni a nyomást. Azért nem keréknyomást írok, mert labdát, matracot is lehet vele pumpálni, tehát a strandszezonban ideális társ. Kuponkóddal akciós áron vásárolhatjátok meg, picivel 16.000 Ft alatt.

Xiaomi Mi 8 Pro

A Xiaomi Mi 8 Pro tesztünket megtaláljátok az oldalon, érdemes elolvasni. Nagyon bejött nekünk, egyedül az árával akadtak gondjaink, ezért csak 4 csillagot kapott. A mostani Gearvita akcióban azonban olyan jó ára van az M8Pro128 kuponkóddal, hogy nem mehettünk el mellette szó nélkül. Konkréten 100.000 Ft alatt vásárolható meg, ez EU Priority Line pedig csak további 2.500 Ft. Mivel global változat, van magyar nyelv és B20 támogatás is, így a strandon mehet live-ban a Xiaomi Mijia pumpa működés közben.

A „sima” Mi 8-hoz képest a fontosabbik extra a 8 GB RAM (+2 GB), a kevésbé fontos, azonban remekül mutató pedig az átlátszó hátlap, ami alatt, mint tudjuk, nem a valódi hardvereket láthatja a nagyérdemű. A másik különbség pedig a kijelzőbe integrált ujjlenyomat-olvasó, ami elég jó dolog, a Mi 8 Pro megjelenésekor még nagyon ritka extra volt. A Snapdragon 845 még mindig top kategória, ahogyan a RAM mennyisége is, a 128 GB háttértár szerintem még manapság is elegendő.

SMA-M4 okosóra beépített GPS-szel

Az SMA-M4 újdonság a Gearvita kínálatában, éppen készletezés alatt áll, de előrendelhető, ráadásul elég jó áron. Kevés GPS-es okosóra vásárolható meg 13.000 Ft alatt, az Amazfit Bip fogható ki ennél némileg drágábban. Az SM4GPS kódot használjátok. A hagyományos, kerek vonalat viszi az óra, aminek személy szerint örülök, a dizájn jól sikerült.

Kerékpározáshoz, futáshoz, sétához, túrázáshoz biztosan használható, minden szenzora megvan hozzá, ráadásul megfelel az IP67 szabványnak is. A frissen megjelenő kínai okosórák elég nagy hányada vérnyomásmérővel felvértezett eszköz, az SMA-M4 is megkapta ezt a funkciót, a pulzusmérés pedig már-már alapelvárás. SIM-kártyát nem lehet rakni bele, de a Bluetooth telefonhívásokat támogatja. Az 1,3 colos kijelző 240×240 pixel felbontású, a 320 mAh-s akkumulátor 2-3 napig tudja táplálni.

hirdetés