hirdetés

Xiaomi kültéri kamera 20 000 forint alatt

A jól felszerelt CW400 nem kerül egy vagyonba

hír
Xiaomi kültéri kamera 20 000 forint alatt 1

Forrás: Gshopper

Bagi
írta: Bagi
2024-02-16

A Xiaomi CW400 kültéri kamerája ellenáll az időjárás viszontagságainak, teljesíti az IP66 szabványt, de szerencsére nem kerül egy vagyonba. Az applikáció segítségével monitorozhatjátok és itt intézhetitek a beállításokat is. Forgatható, alkalmas a kétirányú beszélgetésre és még éjszaka is színesben lát a 2560×1440 pixel felbontású kamerája. A Gshoppertől kupon is érkezett hozzá, kevesebb mint 20 000 forintot biztos megér a biztonságotok.

Ha fényképezni támad kedvetek, time lapse fotókat is készíthettek vele. Három egyszerű lépésben telepíthetitek, és választhattok a három féle felfogatás között. Szerelhetitek plafonra, falra vagy oszlopra is. Tehetitek parkolóba, a bejárathoz vagy a kertbe, egy 3 méteres tápkábellel érkezik.

Használjátok a Gshopper gshopperxiaomi  kuponját, így már 19 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvehetitek.

hirdetés