hirdetés

Xiaomi hőmérő pakkal és Lenovo fülessel támad a Cafago

Többet venni egyszerre mindig olcsóbb

hír
Xiaomi hőmérő pakkal és Lenovo fülessel támad a Cafago 1

Forrás: Cafago.com

írta: Don Kartács
2022-10-24

A Cafago ráment a téli időjárási körülményekre, és a mindig hasznos hőmérőket helyezte előtérbe, illetve egy Lenovo TWS fülest, hiszen zenét hallgatni mindig mindenki szeret. Az előbbi egy 4 az 1-ben csomag, ami egyszerűségével és árával hódít, utóbbi pedig egy dupla ajánlat, ahol a fekete és a fehér variáns jár kéz a kézben. Mindkettő ingyenes szállítással érkezik, és az áfát a Cafago fizeti a termékek után.

Lenovo QT82 TWS fülhallgató – Minden fekete és fehér

A Lenovo mindenféle TWS fülhallgatót gyárt, a QT82 az agybadugós, gumiharangos megoldások hírnevét öregbíti. BT 5.0 protokollal kommunikál, emiatt kellően alacsony a késleltetése és az energiafogyasztása is. Egy töltéssel 6-8 órán át képes működni, feltölteni pedig Type-C porton keresztül lehet. A töltőbölcső 28 órányi zenehallgatásra elegendő energiát tárol, vagyis összesen bőven 30 óra fölötti zenebonát biztosít a QT82. Ráadásul gyorstöltéssel is felvértezték a TWS fülest, amivel 10 perc alatt 1 órányi energiát lehet belepumpálni, ami nem rossz.

A szárakon elhelyezett érintésérzékeny gombok segítenek a vezérlésben, hangerőállítás, hívásfogadás és elutasítás, szóval a szokásos dolgok. IPX5 szabvány szerint áll ellen a külső behatásoknak, vagyis simán lehet benne sportolni, az izzadtság nem fogja megenni a felületet. A mikrofon oldalán CVSD zajszűrés dolgozik, hogy headsetként is használható legyen a termék. Kétféle színben kapható, fehérben és feketében, és a csomagban mindkettőt mellékelik is. Az ára 8200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., vagyis darabjáért 4100 Ft-ot kérnek, szállítási költség nincs, az áfa pedig itt is az ár részét képezi.

hirdetés