hirdetés

Xiaomi és BlitzWolf légtisztítóvásár fut Banggoodon

Ezekkel átvészelhetjük a szmogot

hír
Xiaomi és BlitzWolf légtisztítóvásár fut Banggoodon 1
írta: SonkaMod
2021-10-05

A tél közeledtével egyre égetőbb problémává válik majd a városok levegője, ami sajnos azt is előidézi, hogy az otthonaink levegője is rohamosan romlik majd ebben a szezonban. Aki egy lakatlan szigeten lakik, mindenféle fűtés nélkül, az élvezheti a tiszta és friss levegőt, de a városiaknak a hideg évszakok mindig a szmogot, a rossz levegőt jelenti. Sajnos a kisebb falvakban is ismert a probléma, ott a vizes fával és a nem megfelelő tüzelőanyag elégetésével rontják nagyon a levegőt. Érdemes tehát egy légtisztítót beszerezni otthonra, amiben most a Banggood a segítségünkre lesz, mert ismételten tök jó áron rendelhetünk tőlük ilyen gépeket.

Xiaomi és BlitzWolf légtisztítóvásár fut Banggoodon 2

Jimmy AP36 – Kis teljesítmény, költséghatékony megoldás

A Jimmy AP36 azoknak ajánlható, akik sallangmentes, olcsó légtisztítót akarnak, és nem érdeklik a lehetőségek, amit egy okosotthonba integrálható gép hordoz magában. A Jimmy légtisztítójának már elég nagy a légszállítása, 300 köbméter óránként, amivel olyan szinten van, mint a Xiaomi Air Purifier 3C, viszont nem tud sok mindent. A levegő szennyezettségét nem mutatja számszerűleg, csak tartományonként, és az okostelefonunkról sem tudjuk vezérelni.

Viszont automata üzemmódja van, ilyenkor magától választja meg a teljesítményt a légminőség alapján.

Elég buta szerkezet, de működik, és legalább elég olcsó is, a BGND024 kuponkóddal már 19 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni.

Xiaomi és BlitzWolf légtisztítóvásár fut Banggoodon 3

BlitzWolf BW-AP2 – Nagy teljesítmény, mégis alacsony ár

Elképesztő nagy népszerűségre tett szert a BlitzWolf BW-AP2 légtisztító az utóbbi fél évben. Ez annak köszönhető, hogy egy igen nagy teljesítménnyel rendelkező gép a maga 500 köbméter/órás légszállításával, viszont jóval olcsóbb, mint a hasonló tudású Xiaomi Air Purifier Pro modell. Tuya és Smart Life appokba integrálható a készülék, így okosotthon rendszerbe köthető, és tudjuk távolról vezérelni.

Lehet időzíteni és automata módra is kapcsolni, az oldalán pedig kijelzőn mutatja a PM2,5 értéket.

A gép Banggoodról most mindössze 35 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető a BGND022 kuponkóddal, ingyenes szállítással, csehországi raktárból.

Xiaomi és BlitzWolf légtisztítóvásár fut Banggoodon 4

Xiaomi Air Purifier Pro – A megkerülhetetlen Xiaomi

A Xiaomi Air Purifier Pro természetesen egy nagyon jól kiforrott modell. Az összes légtisztítója zseniális a gyártónak, talán a legjobbak a piacon, ahhoz képest pedig nem is drágák. Bár eleinte ez a Pro verzió azért olcsónak sem volt mondható, de már nem vészes az ára. A teljesítménye ennek is 500 köbméter óránként, és teljeskörűen okosotthonba építhető a Mi Home alkalmazáson keresztül. A legjobb alkatrészellátottsága ennek a modellnek van, hemzseg az Aliexpress a mindenféle utángyártott szűrőktől. A működése kulturált, tud nagyon csendesen is üzemelni, de ha kell, akkor akár egy 60 négyzetméteres helyiség levegőjét is megtisztítja.

Az eszköz a drágább változatok közé tartozik, ezért a BGND021 kuponkóddal már 49 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot is elkérnek. Más kérdés, hogy ennyiért itthon nem lehet hasonló teljesítményű gépet vásárolni. Ez is Csehországból érkezik, és a szállítás teljesen ingyen jár hozzá. Napokon belül hozza is a futár, így a téli szezont már ezzel a géppel vészelhetjük át.

hirdetés