hirdetés

Xiaomi cuccok, 7000 forint alatt

Pénztárcabarát ajánlatok

hír
Xiaomi cuccok, 7000 forint alatt 1
írta: hajas
2020-04-28

Szinte kivétel nélkül mindenki szereti a Xiaomi termékeket, hiszen kiváló minőségük és alacsony áruk nagyon vonzó. Rengeteg mindent gyártanak, gyakorlatilag lehetetlen olyan kategóriát mondani, amire ne kínálnának saját alternatívát. Ebben a válogatásban olyan cuccokat hoztam el nektek, melyeknek az ára nem haladja meg a 7000 forintot.

Xiaomi cuccok, 7000 forint alatt 2

Xiaomi Mijia Wiha csavarhúzó szett – 5900 Ft

A Xiaomi Mijia Wiha egy kiváló minőségű, 24 az 1-ben csavarhúzó szett, ami a szakembereknek és a házi barkácsmestereknek is egyaránt javasolt. Nem csak „hagyományos” csavarhúzáshoz ajánlott, hanem az apró csavarokkal ellátott kütyük szereléséhez, például kvarcórák, számítógépek bütyköléséhez is alkalmas.

Xiaomi cuccok, 7000 forint alatt 3

Redmi Band – 6200 Ft

A Redmi is piacra dobta saját okoskarkötőjét, erős belső konkurenciát állítva ezzel a Mi Bandeknek. Alacsony ára ellenére elég sok mindent tud: két hetes üzemidő, 5ATM vízállóság, sport- és alvásmonitorozás, pulzusmérés, hívások és értesítések kezelése. Kijelzője még egy kicsit nagyobb is a Mi Band 4-énél, hiába az alacsonyabb ár. Ha olcsón szeretnétek okoskarkötőt, akkor benne nem fogtok csalódni.

Xiaomi cuccok, 7000 forint alatt 4

Xiaomi Redmi Airdots – 5300 Ft

A Xiaomi eddigi legolcsóbb vezeték nélküli fülhallgatója, és hiába az alacsony ár, kiválóan szól. A fülesek egy töltéssel 4 órás üzemidővel rendelkeznek, a bölcsővel pedig ez a szám 12 órára tornázható fel. Akár sportoláshoz is kiváló, futáskor ezt használom én is. A fülhallgatókon a mikrofon mellett egy-egy gomb is helyet kapott, amikkel zenét tudtok váltani vagy hívást tudtok fogadni anélkül, hogy elő kellene vennetek a mobilotokat.

Xiaomi cuccok, 7000 forint alatt 5

Mi Wifi Repeater Pro – 5200 Ft

Ha gyenge a WiFi jelerőssége a lakásban, akkor érdemes beszereznetek egy ilyet. A terméken két kihajtható antenna található, maga a kütyü pedig masszív, fekete műanyag borítást kapott. Beüzemeléséhez a Mi Home applikációra lesz szükségetek, ezen keresztül csak rá kell kapcsolódnotok a WiFi hálózatotokra, majd konfigurálni kell a Repeatert és kész is. A 2,4 GHz-es frekvencián 300 Mbps-os sebességre képes, és egyszerre 64 eszközt tud kezelni.

Xiaomi cuccok, 7000 forint alatt 6

Xiaomi Mijia vákuumos bordugó – 820 Ft

Előfordult már, hogy felbontottatok egy üveg bort, de végül nem fogyott el az egész? Ha felbontás után sokáig tároljátok, akkor előbb-utóbb elkezd ecetesedni a bor, és önthetitek ki az egészet. Erre nyújt megoldást a Xiaomi vákuumos bordugója, ami eltávolítja a levegőt az üvegből, így nem fog oxidálódni a nedű.

hirdetés