hirdetés

Xiaomi cuccok, 5000 forint alatt

Pénztárcabarát ajánlatok

hír
Xiaomi cuccok, 5000 forint alatt 1
írta: hajas
2020-04-21

Mindenki szereti a Xiaomi termékeket, hiszen kiváló minőségük és alacsony áruk nagyon vonzó. Rengeteg mindent gyártanak, szinte lehetetlen olyan kategóriát mondani, amire ne kínálnának saját kütyüt. Ebben a válogatásban olyan cuccokat hoztam el nektek, melyeknek az ára nem haladja meg az 5000 forintot.

Xiaomi cuccok, 5000 forint alatt 2

Xiaomi Mijia T100 elektromos fogkefe – 3500 Ft

A Xiaomi legolcsóbb és egyik legnépszerűbb elektromos fogkeféje a T100. 16500 rezgést végez percenként, így alaposan tisztítja fogaitokat. Használata pofonegyszerű: bekapcsoljátok, majd 2 perc működés után (ami az ajánlott fogmosási idő) automatikusan kikapcsol. Fél percenként egy nagyon rövid időre leáll, jelezve ezzel, hogy mennyi idő van még a fogmosásból. 4 órás töltés után 1 hónapon keresztül működik a kütyü, az akkut pedig USB kábellel tudjátok feltölteni.

Xiaomi cuccok, 5000 forint alatt 3

Xiaomi HUOHOU VK208 biciklis szerszám – 2600 Ft

Az olcsó, sokoldalú biciklis szerszám jó társ lesz egy hosszabb kerékpártúra során, hiszen ha gond lenne bringátokkal, például meglazul egy csavar, akkor vele simán orvosolni tudjátok. Kompakt, így bárhol elfér, és egyáltalán nem drága.

Xiaomi cuccok, 5000 forint alatt 4

Xiaomi Mijia pára- és hőmérő – 4300 Ft

A komfortérzetet jelentősen befolyásolja a levegő páratartalma és hőmérséklete. A Mijia mérőeszköz ezeket pontosan mérni tudja, ráadásul Bluetooth-on keresztül telefonon keresztül is ellenőrizni tudjátok, nem csak a kijelzőn. 1 darab AAA elemmel működik, amit kb. évente kell cserélnetek.

Xiaomi cuccok, 5000 forint alatt 5

Xiaomi Yeelock okos-zár – 4400 Ft

Senki sem szeretné, ha például a kisgyerekek „kifosztanák” a  szekrényben lévő gyógyszereket. A Yeelock egy okos, Bluetooth-os szekrényzár, melyet telefonunk segítségével nyithatunk ki. Az appban a család tagjaival meg lehet osztani a nyitás parancsot, azaz aki rendelkezik hozzáféréssel, akkor ő saját mobiljával is kinyithatja a zárat. 2 darab AAA elemmel működik, melyek töltöttségét az app mutatja.

Xiaomi cuccok, 5000 forint alatt 6

Xiaomi vezeték nélküli töltő – 4500 Ft

Ha ti is utáljátok, hogy nem találjátok a töltőkábelt, aztán a port sincs meg a telefonon, akkor érdemes beszereznetek egy vezeték nélküli töltőt (persze ha a telefonotok támogatja az ilyen töltést). Egyszerűen ráteszitek a töltőpadra, és már csurdogál bele az áram.

 

hirdetés