hirdetés

Xiaomi Air Purifier 4 Lite olcsón

Az újdonság vihető egy kuponnal, ami egy húszassal csökkenti az árat

hír
Xiaomi Air Purifier 4 Lite olcsón 1

Forrás: Gshopper.com

írta: Don Kartács
2022-08-09

Tudjátok hány darabot adtak el eddig a Xiaomi Air Purifier termékeiből? 16 milliót! Ez elég tisztességes szám, ennek örömére ki is adták a legújabb háromtagú negyedik generációt, aminek a legkisebb tagját lehet hazavinni Gshopperről egy olyan kuponnal, ami 20 000 forintot nyes le az árából. 40 300 Ft-ra jön ki a végösszeg szállítással együtt, ez pedig nem tűnik soknak egy újdonságért, ráadásul a terméket német raktárból küldik.

Így odarakta a mellettem lévő székre a korábbi – a 4 Lite-nál egyszerűbb és kisebb teljesítményű – Air Purifier 3-at, és 10 perc múlva nem volt semmi bajom, mintha elvágták volna a tüneteket.

Tehát ha asztmától, por- vagy egyéb allergiától – mert bizony a pollenek is bejönnek az ablakon – szenvedsz, akkor nagyon ajánlott, hogy legyen otthon egy ilyened, mert tényleg mindent kiszed a levegőből, azt is amit egyébként nem látsz. Aki tud azonosulni a fenti kínlódással, annak nem kell magyaráznom, hogy a tünetmentesség megér 40 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot, csak használjátok az AD613FCF5A39  kupont, amit a terméklapon is megtaláltok. A cuccot német raktárból küldik, kb. egy hét alatt megérkezik.

hirdetés