hirdetés

Xiaomi 13T telefonok bomba áron

A Leica kamerás okostelefonok már kuponozhatók a Gshopperen

hír
Xiaomi 13T telefonok bomba áron 1

Forrás: Gshopper

Bagi
írta: Bagi
2023-10-12

Végre egy igazán ütős újdonságot tudok nektek remek áron ajánlani. Az új Xiaomi 13T sorozat kiváló áron vehető meg a Gshopperről, de most kupont is sikerült hozzá szereznünk. Ezeket a szuper telefonokat most megérősebben adják mint itthon, érdemes megnéznetek a felhozatalt. Pont a napokban jött hozzánk is egy 13T Pro készülék, de a kínai árakhoz képest majdnem százezer forinttal drágábban. Bár nemrég kezdtük csak el használni, a tapasztalatok eddig pozitívak voltak.

Az 50 MP-es főkamera 24 mm-es gyújtótávolságú f1,9 rekesszel, az ultraszéles látószögű kamera pedig 12 MP-es és 2,2 mm gyújtótávolságú f2,2 rekesznyílással. Ha portrézni támad kedvetek, használjátok a telefotó kamerát, ami 50 MP-es és 50 mm gyújtótávolságú, ugyancsak f1,9 rekesznyílással, csodás bokeh effektusra képes. A Leica lencsék gazdag színeket és nagy felbontást biztosítanak. Természetesen még egy 20 MP-es frontkamerát is kapott. Módosíthatjátok a  színárnyalatot és a tónust is, de egy halom szűrőt is találtok. A Xiaomi Pro Focus rendszerével gyerekjáték lesz gyönyörű fotókat készíteni. 162,2×75,7 mm, a vastagság a hátlap kialakításon múlik, sőt minimális súlykülönbség is van a két féle kivitel között, az üveghátlapú 197 gramm, a műbőr pedig 193 gramm.

A Gshopperen használjátok a GPAFFONLY13T  kupont, így a 8+256 GB-os változatot 182 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a 12+256 GB-ost 200 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg.

Xiaomi Mi 13T Pro – Global Version

A Pro széria még ütősebbre sikerült, egy MediaTek Dimensity 9200+ processzor ketyeg benne, választhattok a 12 GB LPDDR5X RAM és 512 GB ROM, vagy a 16 GB RAM és 1 TB ROM felszereltség között. Ugyancsak 6,67 colos 144 Hz-es FHD+ CrystalRes AMOLED kijelzővel érkezik, aminek csúcsfényereje 2600 nit. A Pro is 5000 mAh-s akkut kapott, de ezt már 120 wattos HyperCharge segítségével 19 perc alatt feltölthetitek Boost módban, normál módban is csak 24 percre van ehhez szükségetek. Megfelel az IP68 víz-és porállósági szabványnak, de a Gshopperen csak két szín közül válogathattok, a kék vegán bőr verziót sajnos nem tudjátok innen megrendelni. Dual SIM-es, támogatja az 5G-t is, de ez már WiFi7 képes, emellett BT 5.4 biztosítja a vezeték nélküli kapcsolatot, és persze figyel rajta NFC is.

A kistestvértől átvették a Dolby Atmos hangrendszert és a Leica kamerát is. Ugyancsak 50 MP-es főkamerát, 50 MP-es teleobjektíves portrékamerát és 12 MP-es ultraszéles látószögű kamerát kapott. Elérhető a Xiaomi ProFocus, az Ultra Night Photo, a HDR és a hússzoros digitális zoom is. Akár 8K-ban is rögzíthettek vele videókat, van Ultra éjszakai videó és lassított mód is 120, 240 és 960 fps-sel. Az elérhető üveghátlapú modellek mérete 162,2×75,7 mm, a vastagság 8,49 mm, és 206 grammot nyomnak.

A Gshopper GPAFFONLY13T   kuponjával a 12+512 GB-os modell 262 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a 16 GB+ 1 TB-os verzió pedig 277 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ráadásul az utóbbi változat kuriózumnak számít itthon.

hirdetés