hirdetés

Wouej fali elektromos autó töltő az Aliexpressről

Az otthoni töltés még soha nem volt ennyire egyszerű

hír
Wouej fali elektromos autó töltő az Aliexpressről 1

Forrás: Aliexpress, AR Smart-life Store

írta: Bagi
2024-04-15

Az otthoni fali töltővel bármikor kényelmesen, sorban állás nélkül feltankolhatjátok árammal a család elektromos autóját. A konnektrorokat nem arra tervezték, hogy hosszú távú, magas terhelés alatt álljanak, így nemcsak gyorsabban, hanem biztonságosabban is tölthettek az ilyen berendezésekkel, ráadásul távvezérelhetőek is. Az Aliexpressről most nagyon kedvező áron vásárolhatjátok meg a Wouej 7kW-os és 22 kW-os elektromos autó töltőjét.

Mobilalkalmazás segítségével állíthatjátok a töltő teljesítményét, illetve itt nyomon követhetitek az olyan töltési adatokat is, mint a töltés ideje, a kimeneti áramerősség és a töltő hőmérséklete. A legkényelmesebb a használatában, hogy távolról monitorozhatjátok, vagy akár ütemezhetitek is a műveletet. Az eszközön egy LCD kijelzőt is találtok, amin láthatjátok a valós idejű feszültséget, áramerősséget és a töltőállomás hőmérsékletét. Színes jelzőfényekkel látták el, amik segítségével egy pillanat alatt ellenőrizhetitek, hogy feltöltődött-e az autó vagy adódott-e hiba. Egy RFID kártyát is mellékeltek a csomaghoz, amivel könnyen indíthatjátok a töltést.

A Wouej Type 2 szabványú fali elektromos autó töltőt most igen kedvező áron szerezhetitek meg, a 7 kW-os egy fázisú verziót 74 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, míg a 22 kW-os három fázisú modellt 101 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a BKNDI12EECJJ  kuponnal, a szállítás ingyenes. Ha megnézitek az itthoni felhozatalt, jóval drágább termékekkel találkozhattok.

hirdetés