hirdetés

Windowsos az egyik legjobb Alldocube tablet

hír
Windowsos az egyik legjobb Alldocube tablet 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-06-06

Nem teljesen véletlenül gondolja sok felhasználó, hogy a kínai tabletgyártás csak és kizárólag az alsópolcos termékekről szól. A legtöbb gyártó valóban az ár/érték arányra és a minél alacsonyabb árakra gyúr az esetek nagy részében, de azért van pár hagyományosan kínai modell, ami sokkal többet nyújt és most nem a Huawei és a Xiaomi termékei gondolok elsődlegesen, mert nekik természetesen van felsőkategóriás táblagépük. Viszont az Alldocube legjobb gépe is nagyon tetszetős, abszolút nem alsópolcos, ráadásul Intel alapon nyugszik és Windowst futtat.

Rengeteg dologban hasonlít egy notebookra, például van benne aktív hűtés is, mert ez a lapka megkívánja. A portokból is lehet erre következtetni, mert került rá egy USB 3.0 port, két Type-C és még mini HDMI is. Tölteni 45 wattal lehet a PD-s Type-C csatlakozón keresztül. Mobilnetre nem tud felmenni, viszont WiFi 6-os támogatással rendelkezik és Bluetooth 5.1-es chip is benne van.

Tablet és notebook is egyben az Alldocube iWork GT, ami főleg azok számára ajánlott, akiknek kell a Windows rendszer. A tudásához képest nagyon jól hordozható, és még drágának sem lehet nevezni. Banggoodon kuponozható, a BG0890f5  kódot kell bemásolni hozzá, amivel már 138 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető.

hirdetés