hirdetés

Windows 10 teljesen ingyen

Nyári szoftvervásár

hír
Windows 10 teljesen ingyen 1
írta: Atika
2020-05-18

A Keysworlds legújabb promóciójának keretében olyan ajánlatokkal várnak titeket, amelyhez foghatót még nem láttatok. A már eleve leakciózott szoftverekre még nagyobb kedvezményt kaphattok, de akár Windows 10-hez is juthattok teljesen ingyen. Ilyen lehetőség biztosan nem adódik minden nap.

50% kedvezmény Microsoft Office-ra

Csak Office-ra van szükségetek? Használjátok a HUOFF50 kuponkódot Office programcsomag vásárlásakor és további 50% kedvezményt kaptok a végösszegből.

38% kedvezmény minden szoftverre

A Keysworlds Nyári Vásár 2020 keretében mindent szükséges programot megtalálhattok. A HUOFF38 kuponnal 38% kedvezményt jár minden egyéb termékre.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a [email protected] email címen tudjátok elérni.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés