hirdetés

Windows 10 Pro kevesebb, mint 2500 forintért

Tavaszi ajánlatok

hír
Windows 10 Pro kevesebb, mint 2500 forintért 1
írta: Atika
2021-02-25

A kedvenc termékeidet te is próbálod akkor megvásárolni, amikor éppen leárazzák őket. Eljött a megfelelő alkalom, hogy beszerezz mindent, amire szükséged lehet, ugyanis eljöttek a tavasz legjobb ajánlatai a GoDeal24-nél. A közeledő tavasz sok jót tartogat számodra is.

Office 2019 és 2016 – 62% kedvezmény (A GD62 kupoonal)

További szoftverek 55%-kal olcsóbban – A legjobb árak munkához és otthonra (A GD55 kuponkóddal)

A vásárlási folyamat gyerekjáték, és rengeteg fizetési mód ál rendelkezésedre . Minden fentebb említett promóció és leárazás limitált ideig és darabszámban elérhető, szóval, ha frissíteni szeretnéd a programjaidat, akkor érdemes minél hamarabb lecsapni ezekre az ajánlatokra.

Ha valamilyen problémába ütközöl, esetleg bármilyen kérdésed merülne fel, a GoDeal24 ügyfélszolgálata a rendelkezésedre áll. Csak küldj egy emailt a [email protected] címre, és a lehető leghamarabb válaszolni fognak.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés