hirdetés

Windows 10 Pro 2650 forintért

Új akciók októberben

hír
Windows 10 Pro 2650 forintért 1
írta: RK
2020-10-14

Elindult a Windows és Office leárazások következő hulláma a GoDeal24.com-on. A nagyon nehezen kezdődő évünk egy kicsit megváltozni látszik, elkezdődött az iskola és sokan visszatértek az irodába is. Éppen ezért fontos most, hogy az eszközeitekre telepített szoftvereket felkészítsétek a tanulásra és munkára, hogy legközelebb ne érhessen meglepetés titeket. Az október szokott az a hónap lenni, amikor az emberek a számítógépeik frissítésére költenek, éppen ezért itt a legjobb lehetőség, hogy beruházzatok egy új Windowsra és Office-ra.

Office 2016 és 2019 programcsomagok

Ha már régóta szeretnétek váltani a legújabb Office programcsomagra, akkor elérkezett az idő. Vásároljatok Office 2016 vagy 2019 szoftvert a GG62 kuponkóddal és 62%-kal olcsóbban kaphatjátok meg őket. A kedvezmény a bundle ajánlatokra is beváltható, így még olcsóbban tudtok kijönni, ha operációs rendszerre is szükségetek van.

Szükséged van még valamire?

Ha más Microsoft szoftverre van szükségetek, akkor se menjetek sehova, mert minden egyéb program esetében 55%-ot faraghattok le a végösszegből, ha a GG55 kupont használjátok:

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a [email protected] email címre, ha bármilyen kérdésed van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés