hirdetés

Windows 10 Pro 2600 forintért a Black Friday-en

Óriási akciók a KeysOff.com-on

hír
Windows 10 Pro 2600 forintért a Black Friday-en 1
írta: Atika
2020-11-24

Itt az idő felkészüljetek a Black Fridayre. Ebben az évben a KeysOffon már el is rajtolt, és egészen november 29-ig fog tartani a Black Friday akció. Vásároljatok Windowst vagy Microsoft Office-t hihetetlenül olcsón a KeysOffon.

58% kedvezmény minden Microsoft termékre

Ne hagyjátok ki ezeket a kiváló ajánlatokat sem, ugyanis Microsoft Office 2016-ot és 2019-et is vásárolhattok olcsón, ráadásul Windows 10-es csomagajánlatot is választhattok. Ha mindkét szoftverre szükségetek van, akkor most még többet spórolhattok, csak használjátok a BFS58 kuponkódot a termék kosárba helyezése után, hogy érvényesítsétek az 58%-os leárazást.

Még többet szeretnétek spórolni?

A Cwalletco egy a legtöbb fizetési platformhoz képest is rendkívül biztonságosnak tartott megoldás. Ez a rendszer több fizetési módot foglal magába, mint a PayPal vagy bankkártyás lehetőségek. Ha a Cwalletcon keresztül vásároljátok meg a fent említett termékeket további 3% kedvezményt kaptok az amúgy is alacsony árból. Kattintsatok és válasszátok ki a nektek tetsző fizetési módot.

A Keysoff.com-ról

A Keysoff.com piacvezető szoftver és játékwebshop. Az egész világon vannak vásárlóik. A 24/7-es ügyfélszolgálatuk fenntartása mellett folyamatosan remek ajánlatokat biztosítanak minden általuk árusított szoftver kulcsra. Ha a Keysoff.com-on vásároltok, biztosak lehettek benne, hogy egy megbízható boltot választottatok, ahol csak eredeti szoftvert kaphattok.

Kérdésetek van? Segítségre van szükségetek?

Vegyétek fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írjatok egy emailt a [email protected] email címre, vagy válasszátok a weboldalukon a live chat lehetőséget. Ha bármilyen kérdésetek van, a KeysOff ügyfélszolgálata készséggel válaszol nektek.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Keysofftól függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Keysoff oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Keysoff és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Keysoff oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés