hirdetés

Windows 10 már 2600 forinttól

Cyber hét a GoDeal24-en

hír
Windows 10 már 2600 forinttól 1
írta: RK
2020-12-01

A fekete pénteki őrület nem ér véget, ugyanis hagyományosan utána következik a cyber hétfő. A GoDeal24.com-on már ez sem egy napig, hanem egy egész hétre szól, így ismét a legalacsonyabb árakon vásárolhatjátok meg a Microsoft legnépszerűbb szoftvereit.

Csomag ajánlatok

A BD62 kuponkóddal 62% kedvezményt kaptok az Office+Windows csomagokra.

További akciók – A legjobb árak az otthoni munkavégzéshez

Használjátok a BD55 kuponkódot, hogy minden egyéb termék árát további 55%-kal csökkentsétek.

Fedezzetek fel mindent >>

Ezekre az ajánlatokra mindenki felkapja a fejét, éppen ezért hatalmas a kereslet minden szoftverre. Ha nem akartok lemaradni róluk, akkor érdemes minél hamarabb bevásárolni.

Kérdésetek van? Segítségre van szükségetek?

Vegyétek fel a kapcsolatot a webshoppal vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írjatok egy emailt a [email protected] email címre, ha bármilyen kérdésetek van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol nektek.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés