hirdetés

Windows 10 és Office páros ajánlatban

Valentin-napi leárazás

hír
Windows 10 és Office páros ajánlatban 1
írta: hajas
2021-02-09

Hétvégén Valentin-nap, ami olyan szempontból szerencsés, hogy több időt tölthettek a párotokkal. Ha még semmilyen ötletetek nincs, hogy mit vegyetek a másiknak, akkor csekkoljátok a GoDeal24 Valentin-napi akcióit, hiszen egy rakás Microsoft terméket vásárolhattok meg bomba jó áron, legyen az Windows 10 vagy Office, melyek a home office elengedhetetlen kellékei.

Féláras ajánlatok – 50% kedvezmény! (A GG50 kuponkóddal)

Office 2019 és 2016 – 62% kedvezmény (A GG62 kuponkóddal)

További ajánlatok – A legjobb árak, munkához és otthonra, most 55%-kal olcsóbban! (A GG55 kuponkóddal)

A vásárlási folyamat gyerekjáték, és rengeteg fizetési mód ál rendelkezésedre . Minden fentebb említett promóció és leárazás limitált ideig és darabszámban elérhető, szóval, ha frissíteni szeretnéd a programjaidat, akkor érdemes minél hamarabb lecsapni ezekre az ajánlatokra.

Ha valamilyen problémába ütközöl, esetleg bármilyen kérdésed merülne fel, a GoDeal24 ügyfélszolgálata a rendelkezésedre áll. Csak küldj egy emailt a [email protected] címre, és a lehető leghamarabb válaszolni fognak.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés