hirdetés

Windows 10 és Office 2019 kedvező áron

Tavaszi szoftverkulcs kiárusítás

hír
Windows 10 és Office 2019 kedvező áron 1
írta: Atika
2021-02-16

Mondanám, hogy a tavasz már a levegőben van. Hogy kezdődhet lassan a nagytakarítás. Kidobálni a fölösleges zacskókat tároló zacskókat, kitörölgetni a radiátorok mögött. Kertészkedni, virágot ültetni, a friss levegőn nagyokat sétálni. Szóval mondanám ezeket, de perpill köze nincs ehhez az időjárásnak, mert az egyik percben laza -20°C-ot mérnek, 3 napra rá meg majdnem pozitív ugyanennyit. Erre az amúgy is kellemetlen körülményre meg tejszínhab a koronavírus.

A Microsoft Office 2019 Professional Plus akár magában, akár Windowszal kombinálva elérhető, javasolt vásárláskor használni a „GG62” kuponkódot.

A “GG55” kód felhasználásával egyéb, az átlag user számára kevésbé ismert Microsoft termékek is olcsóbban elérhetők az alábbiak szerint:

A vásárlási folyamat gyerekjáték, és rengeteg fizetési mód ál rendelkezésedre . Minden fentebb említett promóció és leárazás limitált ideig és darabszámban elérhető, szóval, ha frissíteni szeretnéd a programjaidat, akkor érdemes minél hamarabb lecsapni ezekre az ajánlatokra.

Ha valamilyen problémába ütközöl, esetleg bármilyen kérdésed merülne fel, a GoDeal24 ügyfélszolgálata a rendelkezésedre áll. Csak küldj egy emailt a [email protected] címre, és a lehető leghamarabb válaszolni fognak.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés