hirdetés

Windows 10 3000 forint alatt

Új webshop a láthatáron

hír
Windows 10 3000 forint alatt 1
írta: Atika
2020-08-03

Lassú az operációs rendszered? Kapod az értesítéseket, hogy biztonsági kockázatot jelent a régi OS? Akkor itt a lehetőség, hogy frissíts Windows 10-re és kihasználd minden előnyét egy friss rendszernek. A Keysoff.com-on rendkívül jó árakon vásárolhatsz be.

Microsoft Office 2016 akciók

A legnépszerűbb termék a Keysoff kínálatában a 2016-os Office, ami az egyik legjobb irodai szoftvercsomag a piacon. A KK57 kuponnal most 57% kedvezményt kapsz minden Office 2016-ra és azt tartalmazó csomagra, így mindenképpen érdemes lehet lecsapni rá:

Leáraztak minden egyéb Office csomagot is

Ha Microsoft Office-t keresel, akkor a Keysoff.com-on megtalálhatod a legnépszerűbb kiadásokat, legyen az akár a 2016-os, 2019-es vagy az Office 365 verzió. A KK55 kuponkódot felhasználva az alábbi árakon vásárolhattok Office kulcsokat:

Alább láthatod, hogyan tudsz megvásárolni egy Windows 10 Pro kulcsot a KK42 kuponkóddal.

A Keysoff.com-ról

A Keysoff.com piacvezető szoftver és játékwebshop. Az egész világon vannak vásárlóik. A 24/7-es ügyfélszolgálatuk fenntartása mellett folyamatosan remek ajánlatokat biztosítanak minden általuk árusított szoftver kulcsra. Ha a Keysoff.com-on vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható boltot választottál, ahol csak eredeti szoftvert kaphatsz.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a [email protected] email címre, ha bármilyen kérdésed van és a Keysoff ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Keysofftól függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Keysoff oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Keysoff és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Keysoff oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés