hirdetés

Windows 10 2690 forinttól

11.11 a GoDeal24-en is

hír
Windows 10 2690 forinttól 1
írta: RK
2020-11-03

A 11.11-es akciók minden webshopban beindultak, így van ez a GoDeal24-en is, ahol jelentősen leértékeltek minden Microsoft terméket. A jó árak és a remek ügyfélszolgálat teszi őket kívánatossá, de az sem elhanyagolható tény, hogy azonnal hozzájuthattok a vásárolt licenchez.

Office 2016 Professional Plus 8150 Ft – Szinte mindegy, hogy általában mire használod a számítógépedet, legalább egy programot biztosan megnyitsz az Office csomagból. Az Office 2016 Professional Plus tartalmazza a Word, Excel, OneNote, PowerPoint, Outlook, Access és Publisher szoftvereket. Amint megvásároltad, azonnal megkapod az aktiváló kulcsot emailben.

Office 2019 Professional Plus 10 590 Ft – A Microsoft Office 2019 az Office programcsomag legújabb generációja. Mindent szoftvert tartalmaz, amiről korábban hallottatok, miközben még több újdonságot tartalmaz és még könnyebb lett használni. A vásárolt termékkulcs használható személyes, de akár üzleti célra is.

További ajánlatok

Minden Windows operációs rendszerre 50% kedvezmény jár. Ha oprendszerre van szükséged, akkor itt az ideje bevásárolni. Windows Server, Windows 10 Home és Windows 10 Enterprise vár rátok, 50%-kal olcsóbban, csak használjátok a BD50 kuponkódot.

62% kedvezményt kaphattok minden Windows+Office bundle-re. Ez a speciális ajánlat mindenkinek kedvező, aki most vásárol vagy vásárolt új számítógépet és szüksége van minden szofverre. Csak használjátok a kosárban a BD62 kuponkódot, hogy érvényesítsétek az alacsonyabb árakat.

-55% minden egyéb Microsoft szoftverre. A GoDeal24-en számos egyéb Microsoft terméket is találhattok, mint például a Microsoft Visio. Ezt és minden egyebet 55%-kal olcsóbban kaphatjátok meg, csak használjátok a BD55 kupont.

A GoDeal24 11.11 akcióvihara 11.01-től 11.12-ig tart. Ne hagyjátok ki a lehetőséget, szerezzétek be most a szükséges szoftvereket.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a [email protected] email címre, ha bármilyen kérdésed van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

Ne felejtsétek el letölteni a megfelelő telepítőket, hogy az installálást követően felhasználhassátok a vásárolt kulcsokat:

Microsoft Windows 10 Professional: [Letöltés]

Microsoft Office 2016 Professional Plus: [Letöltés]

Microsoft Office 2019 Professional Plus: [Letöltés]

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés