hirdetés

Windows 10 2000 forintért

Páros Valentin napi szoftver ajánlatok

hír
Windows 10 2000 forintért 1
írta: RK
2021-02-02

Ebben az évben Valentin nap vasárnapra esik, így biztosan lesz időtök foglalkozni a szeretteitekkel. Sajnos idén kicsit másképpen fog telni ez a nap is, de ez nem akadályozhat meg titeket abban, hogy valamilyen praktikus ajándékkal lepjétek meg a párotokat, főleg akkor, ha az le is van árazva. A Microsoft termékei, úgymint a Windows 10 és az Office programcsomagok, amelyek segítenek a PC-teket gyorsabbá, a munkavégzéseteket pedig hatékonyabbá tenni.

Féláras ajánlatok – Igen, 50% kedvezmény! (A GG50 kuponkóddal)

Office 2019 és 2016 – 62% kedvezmény (A GG62 kuponkóddal)

További ajánlatok – A legjobb árak, munkához és otthonra, most 55%-kal olcsóbban! (A GG55 kuponkóddal)

A vásárlási folyamat pofon egyszerű, és rengeteg fizetési mód a rendelkezésedre áll. Minden fentebb említett promóció és leárazás limitált ideig és darabszámban elérhető, szóval, ha frissíteni szeretnéd a szoftvereidet, akkor érdemes minél hamarabb lecsapni ezekre az ajánlatokra.

Ha valamilyen problémába ütközöl, esetleg bármilyen kérdésed merülne fel, a GoDeal24 ügyfélszolgálata a rendelkezésedre áll. Csak küldj egy emailt a [email protected] címre, és a lehető leghamarabb válaszolni fognak.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés