hirdetés

WiFi 6 képes router és olcsó TWS füles a nap sztárja

A TomTopon az árak akkor is nyomottak, ha nincs hozzájuk kuponkód

hír
WiFi 6 képes router és olcsó TWS füles a nap sztárja 1

Forrás: TomTop

írta: Don Kartács
2023-03-14

A TomTop kínai raktárában van egy-két finomság kínai raktárban, amit érdemes megnéznetek. A mai nap két legfontosabb terméke egy Honor router, ami WiFi 6 képes, illetve a Haylou műhelyéből érkező belépőkategóriás füles, a GT5. Mindkettő termék ingyenes szállítással érkezik, és a TomTop fizeti utánuk az áfát is.

Mesh hálózatot is lehet építeni a Honor eszközeivel, amibe ez a router is beletartozik. Az ilyen otthoni hálózatok lényege, hogy több router szolgáltatja a WiFi jelet, de az eszközeink egyetlen WiFi-ként detektálják ezeket, és automatikusan arra csatlakoznak, amelyiknek a legerősebb a jele, vagyis tulajdonképpen „roamingolnak” a jelet szolgáltató eszközök között. Nagyobb lakások, ingatlanok esetében ez egy rendkívül hasznos funkció.

A Honor Router 3 négy antennával rendelkezik, a dizájnja nem mondható különlegesnek, de ez a fehér színű összhatás jól illeszthető minden ingatlan enteriőrjébe. A hátoldalára került a táp bemenet, valamint a négy darab LAN csatlakozó. A kütyü kínai verziós, ami annyit tesz, hogy nem EU szabvány a csatlakozója, de küldenek hozzá átalakítót, valamint a webes felület kínai, de ezt két gombnyomással le tudja fordítani a Google. Az installálása megy angolul, és a neten találhatók videók is, amik végigvezetik a nézőt a folyamaton.

Ezt a routert itthon is meg lehet vásárolni, de kintről némileg olcsóbb, mindössze 15 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, és teljesen ingyen kiszállítják kínai raktárból, az áfát pedig a TomTop fizeti utána.

A készüléket 7600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron rendelhetitek meg Kínából, szállítási díj és extra költségek nélkül, a TomTop pedig fizeti a termék után az áfát.

hirdetés