hirdetés

Welock okos zárak okos áron

Eltemethetitek a kulcsokat

hír
Welock okos zárak okos áron 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-10-20

A Welock okos zárakat gyárt elérhető áron, a termékeik könnyen beszerelhetők a szabványos ajtókba. Hoztunk kuponos ajánlatot ujjlenyomat olvasós és számzáras modellre is, mindkettő három darab AAA elemmel üzemel, amik majdnem egy évig bírják a strapát. Úgy tervezték őket, hogy több millió nyitást kibírjanak, így hosszú évekre megokosítják az ajtókat. Mennyivel könnyebb úgy hazaérni, hogy nem kell többet fáradtan kulcsot keresgélni a táska mélyéről.

A Geekbuyingról a TOUCHEBL42  kóddal 50 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni lengyel raktárból, ingyenes kiszállítással.

Welock PCB10EBL41, számzárral

A termék szinte bármelyik európai standard ajtóba beszerelhető fúrás nélkül, aminek a vastagsága 50 és 100 milliméter között van, az installálás nagyjából 10 percet vesz igénybe. Nyitásra többféle lehetőségetek kínálkozik, a zárat az előre beállított számkóddal, RFID kártyával, vagy mobiltelefonos alkalmazással is fel tudjátok oldani. Legfeljebb 10 jelszócsoportot tárol (ebből 3 rendszergazda funkcióval), és 20 kártya párosítható hozzá. Mint admin, kreálhattok egyszer használatos jelszót is a vendégeitek részére. A zár 3 darab AAA elemmel működik, a cég által megadott adatok alapján napi 10 nyitással-zárással számolva 1 évig üzemel egy garnitúrával, ha pedig a töltöttség 20 százalék alá esik, arról értesítést küld a készülék. Az ujjlenyomatolvasós tesójához hasonlóan ez is IP65 vízálló.

Használjátok a PCB10EBL41  kupont, ezzel 39 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, már semmilyen extra költség sem terheli.

hirdetés