hirdetés

Wear OS-es okosóra bőven 100 dollár alatt

Sokféle app fut rajta

hír
Wear OS-es okosóra bőven 100 dollár alatt 1
írta: SonkaMod
2021-06-29

A Ticwatch egy egész arzenálnyi okosórával rendelkezik, amiből a legtöbb modell a Google féle Wear OS-t használja, ami az Androidnak egy órára elkészített verziója. Bár ez a szoftver jelentősen le van butítva, így is nagyon jól testreszabható rendszer, egy csomó letölthető alkalmazással. Általában nem is olcsók ezek az órák, de a Ticwatch S2 most igencsak jó áron megvásárolható.

A Wear OS hatalmas lehetőséget ad, amiatt, hogy nem egy zárt rendszer. A legfontosabb androidos applikációkat elkészítik már Wear OS alá is, így a teljesség igénye nélkül az alábbiak feltelepíthetők rá: Google Maps, Google Calendar, Gmail, Google Fit, Adidas Running, Lifesum, Strava, Spotify, Pandora, Shazam, Uber, IFTTT. Ezekből látható, hogy navigációra, sportra, zenehallgatásra és okosotthonra is remekül használható. A 4 GB tárhely itt némi gátat szab azért az elképzeléseinknek, de azért egy-két Spotify lista még offline is letölthető rá, így bármikor tudjuk róla a kedvenc zenéinket hallgatni.

A sportoláshoz elengedhetetlen GPS adott, de rendelkezik továbbá TicMotion technológiával, ami automatikusan felismeri, ha futunk vagy úszunk, és elindítja az aktivitás monitorozását, nem kell magunktól beindítani. MIL-STD-810G katonai szabvánnyal és 5 ATM vízállósággal bír, így egy remek szabadidős viselet lesz, nem kell rá kifejezetten vigyázni, nyugodtan lehet vízbe vinni,a műanyag ház és a szilikon szíj is erre enged következtetni.

A Ticwatch S2 a sportos okosóra felhasználókat célozza, akik Wear OS-ben gondolkodnak. A hardvere nem túl acélos, de használható, a szoftver pedig okosórás téren talán a legnagyobb szabadságot nyújtja. Ahhoz képest, hogy mit tud az óra, most rendkívül alacsony áron megvásárolható. Aliexpressen, a hivatalos márkaboltban az AEKOLJUN7 kuponkóddal már 25 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni EU rakatárból, hétnapos szállítással. Még választék is van, mert lehet rendelni fekete és fehér színben.

hirdetés