hirdetés

Wanbo X5 projektor 75 ezerért

Moziélmény otthon vagy a szabadban

hír
Wanbo X5 projektor 75 ezerért 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-26

A Wanbo X5 projektor a tökéletes választás mindazok számára, akik otthonukban vagy a szabadban szeretnék élvezni a moziélményt. Ez a kompakt, de erőteljes projektor megfelelő képminőséget biztosít 1100 ANSI lumen fényerővel és natív 1080p felbontással, így éles, kontrasztos és színgazdag vizuális élményt nyújt. Most a Geekbuyingnál elképesztően olcsón lehet megvásárolni. Korábban már teszteltük, itt elolvashattok mindent a projektorról.

Saját fejlesztésű hűtőrendszere kétcsatornás légáramlással és hőmérséklet-szabályozással rendelkezik, ami hatékonyan csökkenti a hőmérsékletet és a zajszintet. Így zavartalanul élvezheted a kedvenc filmjeidet anélkül, hogy a ventilátor zaja megzavarna. HDMI-, USB-, 3,5 mm-es fejhallgató csatlakozóval és AV-porttal rendelkezik. Az Android 9.0 operációs rendszer és a 16 GB tárhely lehetővé teszi, hogy a projektor közvetlenül csatlakozzon az internethez és hozzáférést biztosít a különböző streaming szolgáltatásokhoz, alkalmazásokhoz és játékokhoz. Ezáltal a Wanbo X5 nemcsak projektorként, hanem szórakoztató központként is funkcionál.

A Geekbuying akciójában, az NNNWANBOX5  kuponkódért cserébe most 75 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatod meg, egyéb költséggel nem kell számolni és a megrendeléstől számítva, egy-másfél hét alatt meg is érkezik.

hirdetés