hirdetés

Wanbo TT projektor Netflix támogatással, kedvező áron

Nem semmi tudás, 11.11-es áron

hír
Wanbo TT projektor Netflix támogatással, kedvező áron 1

Forrás: Geekbuying

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-11-15

A Wanbo ezzel a modellel már elég nagyot gurított, én egy előző modellt, a T6 Maxot használom, azt is nagyon szeretem, de ez még jobb kütyü. A TT emelt fényerővel, Netflix támogatással rendelkezik, az ára pedig ahhoz képest nagyon vonzó, hogy ez már egy komoly vetítő. A Geekbuyingon 11.11-es áron, már 80 800 Ft-ért meg lehet rendelni EU raktárból.

A gép duplasávos WiFi-vel rendelkezik, amivel egyrészt rákapcsolódhat a helyi hálózatra, másrészt más okoseszközünkkel egy kattintással át tudjuk küldeni a projektorra a videós tartalmakat. Apró, de annál fontosabb feature, hogy két 5 W-os hangszóró is került bele, amik ugyan nem adnak hatalmas moziélményt, de a semminél sokkal többet tudnak.

A projektor még soha nem volt annyira olcsó, mint most. Ezt a modellt, itthon is forgalmazzák, egészen elviselhető áron, 120 000 Ft-tól vannak ajánlatok, de most Geekbuyingon a WANBO01 kuponkóddal mindössze 80 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet vásárolni.

hirdetés