hirdetés

Viszlát kábelrengeteg, helló Essager 8 az 1-ben portbővítő

Perifériák dzsungelét ligetesítheted ezzel a HUB-bal

hír
Viszlát kábelrengeteg, helló Essager 8 az 1-ben portbővítő 1

Forrás: Aliexpress

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-08-21

Ismerős az érzés, amikor a laptopod körül kábelek kusza hálózata alakul ki és már azon gondolkodsz, hogy talán ideje lenne egy nagyobb íróasztalt beszerezni? Esetleg nem tudsz elegendő perifériát vagy monitort csatlakoztatni a laptopodhoz a korlátozott portok miatt? Pontosan ebben a helyzetben volt kollégánk is, amíg rá nem talált az Essager 8 az 1-ben bővítőre. Ez a kompakt és sokoldalú eszköz valóban megoldotta az összes csatlakozási problémáját, le is tesztelte, szóval bátran ajánljuk megvételre az Aliexpress Back to School akciójában!

Az Essager bővítő USB Type-C interfésze révén széles körű kompatibilitást biztosít a legújabb eszközökkel, beleértve a MacBook Pro és MacBook Air M1 és M2 modelleket is. Az eszköz plug-and-play kialakítású, így nincs szükség bonyolult telepítésekre vagy szoftverekre – egyszerűen csatlakoztasd és már használhatod is.

A LED-jelzőfények segítenek nyomon követni, mely portok vannak éppen használatban, ami tovább növeli a felhasználói élményt és a kényelmet. Az Essager 8 az 1-ben HUB kompakt és könnyű kialakítása lehetővé teszi, hogy bárhová magaddal vidd. Akár otthon, az irodában vagy útközben vagy, ez az eszköz mindig kéznél lesz, hogy megkönnyítse a munkavégzést vagy a szórakozást. A strapabíró anyaghasználat és az elegáns megjelenés biztosítja, hogy a bővítő nem csak funkcionális, de esztétikus kiegészítője is legyen munkaállomásodnak.

A felhasználók dicsérik az Essager USB-bővítő megbízhatóságát és teljesítményét. A gyors adatátvitel, a stabil csatlakozás és a sokoldalú funkciók mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez az eszköz kiemelkedjen a piacon található hasonló termékek közül. A beépített SSD-tárhely különösen népszerű azok körében, akik nagy mennyiségű adatot kezelnek és értékelik a gyors hozzáférést.

Ne hagyd, hogy a korlátozott csatlakozási lehetőségek visszatartsanak! Válaszd az Essager 8 az 1-ben bővítőt és tapasztald meg a hatékonyság és a kényelem új szintjét. Most az Aliexpress akciójában, az RKSULI2  kuponért és coinokért cserébe 9200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

hirdetés