hirdetés

Viszlát extra kalóriabevitel, hello Proscenic air fryerek!

Kevesebb olajjal az egészséges életmódért

hír
Viszlát extra kalóriabevitel, hello Proscenic air fryerek! 1

Forrás: Geekbuying

írta: Raven96
2024-01-05

Manapság már kevés olyan konyhát látni, ahol nincs air fryer, de még mindig sokan ódzkodnak a használatától leginkább azért, mert nem lehet benne egyszerre olyan sok ételt elkészíteni, hogy az elég legyen több, mint 1-2 személynek. Korábban már többször is írtunk a Proscenic T22 és T31 típusú készülékekről nem véletlenül, hiszen kiváló ár-érték arányú konyhai gépek, amelyekben nem kis mennyiségű ételt lehet egyszerre csinálni.

A T22 típusúval egy csomagban mindössze használati utasítás és néhány recept érkezik, de ahhoz képest, hogy mennyi mindent tud egyáltalán nem drága. Már 28 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni EU raktárból ingyenes szállítással a NNNZPN  kuponkóddal.

A T31-es mini sütőhöz már szép mennyiségű extra jár, ilyen a nyárs, rácsos krumplisütő kosár, lecsepegtetésre alkalmas serpenyő, sütőcsipesz, villa, sütőtálca és a klasszikus használati utasítás. Ahhoz képest, hogy ez a gép is mennyi mindent tud és hány kiegészítővel érkezik nem drága, hiszen már 46 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért ezt is meg lehet rendelni EU raktárból, ingyenes szállítással az NNN5NPX  kuponkóddal.

hirdetés