hirdetés

Villámakciók

Teclast M89 tablet, Snoppa gimbal, Blackview 9600 Pro

hír
Villámakciók 1
írta: Rolla
2019-07-24

A Geekbuyingon az egyik legnépszerűbb szekció a villámakciók menüpont, ahol anélkül tudjátok levadászni a kedvezményes termékeket, hogy ahhoz végig kellene kattintgatnotok a teljes kínálatot az oldalon. A néhány dolláros töltőktől kezdve a legdrágább telefonokig megtalálhattok itt mindent, ezért ha nem célirányosan kerestek egy terméket, hanem az akciókra vagytok kíváncsiak, akkor érdemes nézelődnötök ezen a környéken.

Kamerái hátul 16+8, elöl 8 Megapixelesek, amik a manapság repkedő nagy számok mellett nem tűnnek kiemelkedően jónak, de hacsak nem ezzel a telefonnal szeretnétek díjnyertes fotókat készíteni, akkor tökéletesen megfelel a mindennapi események rögzítéséhez. Ha pedig meg is osztanátok őket rögtön, akkor a B20-at támogató 4G kapcsolattal ezt simán megtehetitek, hiszen így gyérebben lakott területeken is stabil mobilnetet érhettek el, ami például túrázásnál egy erdőben nagy előny, 5.580 mAh-s akkumulátora pedig akár 2 napig is bírja átlagos használat mellett, töltés nélkül.

116 000 forintba kerül, ami a Caterpillar „tarifáihoz” képest kiváló ár, ráadásul kérhetitek EU Priority Line szállítási móddal, így további költségekkel sem kell számolnotok. Ha pedig más strapatelefonokat is megnéznétek, akkor olvassátok el tesztjeinket.

Xiaomi So White fogkefe

Ha eddig csak szemeztetek az elektromos fogkefékkel, itt a lehetőség beszerezni egyet. Több Xiaomi tesztünkből is már kiderült, hogy ugyanazt tudja, mint például egy Philips, csak jóval olcsóbban. Három különböző fokozat közül választhattok, és bár nem köthető össze applikációval, ennyiért – 4000 forint – lassan hagyományos fogkefét sem lehet már venni. Külön öröm, hogy vezetéknélküli töltővel rendelkezik, így nem kell attól félni, hogy az otthoni elemhiány miatt marad ki az esti rutin.

Snoppa Atom gimbal

A Snoppa Atom az egyik legmegbízhatóbb és legkedveltebb gimbal, ami valaha nálunk járt, ezért nyugodt szívvel tudom ajánlani nektek. A tökéletes, stabil videofelvétel már nem csak a profik kiváltsága, ráadásul nem kell ehhez drága fényképezőgépet és méteres állványt sem a zsebetekben hordanotok. Ehelyett találták ki a gimbalt, amit a telefonotokkal együtt használhattok, hiszen a mobilotok mindig kéznél van, a képstabilizátor pedig méretéből adódóan simán befér a táskátokba.

Klasszisokkal javítja az élményt akkor is, ha a célotok nem a YouTube, csak szimplán a nyaralós vagy hétvégi kirándulós felvételeiteket szeretnétek élvezhetőbb módon rögzíteni. 38 000 forintba kerül, és a sokat emlegetett EU Priority Line szállítási móddal áfát és vámot sem kell fizetnetek a termék után.

Teclast M89 tablet

Ha nem a telefonotokat szeretnétek nyúzni napozás vagy utazás közben, de nagy macera a laptopotokat cipelni, akkor szerezzetek be egy tabletet. Ára miatt – 44 000 forint – még mindig egy picivel kevésbé fáj, ha ellopják, elhagyjátok vagy megsérül, mintha a laposotokkal történne ugyanez, és mérete miatt is kényelmesebb ezt magatokkal vinni. 7,9 colos kijelzőjén komfortosabb a sorozatnézés, sőt, a 3 GB RAM-mal és a – szerencsére bővíthető – 32 GB belső tárhellyel akár játékra is használhatjátok, ahogy azt mi is tettük a tesztidőszak alatt.

A hátsó kamera nem egy nagy was ist das, de hát nem is ez az elsődleges célja ezeknek az eszközöknek, főleg nem ennyiért. Ami fontosabb, az az üzemidő, és szerencsére itt sikerült villantania. A sarokba bedobva stand by üzemmódba szinte semmit nem merül, ha pedig használjátok, akkor körülbelül 4-5 órát bír ki töltés nélkül. EU raktárból érkezik patikamérlegen kiszámolt 14 forintos szállítási díjjal, így gyakorlatilag az áron felül már nem kell számolnotok plusz költségekkel, ráadásul akár egy héten belül meg is érkezhet.

Természetesen ez a négy termék nem fedi le a több száz kütyüből álló villámakció kínálatot, ezért ha érdekel benneteket a teljes lista, itt tudjátok megnézni.

hirdetés