hirdetés

Vicces, vegyes

Az Aliexpressen az is kapható, amire nem gondoltál

hír
Vicces, vegyes 1
írta: Don Kartács
2020-05-28

Újabb Aliexpresses válogatás, most sport témában. Nemcsak remek sporteszközöket és kiegészítőket lehet erről az oldalról rendelni, hanem a talpalávalót biztosító, akár dizájn eszköznek is beillő hangszórókat.

Vicces, vegyes 2

Li-Ning futócipők

Kezdjük a sporteszközökkel, hiszen számtalan cipőt rendeltem már Kínából. Egy dologra kell figyelnetek, hogy a megfelelő minőségű márkától válasszatok. Egyik ilyen a Li-Ning, ami nem kis cég, és kiváló termékeket gyárt, nagyjából a nyugati árszint feléért-harmadáért. A hivatalos boltban ráadásul minden nap van akció, így nagyon olcsón lehet remek darabokat kifogni. Érdemes követni őket, én vettem már innen több futócsukát is, kb. a Decathlonos ár feléért.

Vicces, vegyes 3

Ugrókötelek széles választékban

Mostanában elég nagy mánia lett az ugrókötelezés, tele van az internet „jump rope transformation” videókkal, ahol emberek brutálisan feledzik magukat, miközben még jelentős súlyt is vesztenek. Ebben a műfajban is vannak igencsak prémium cuccok, mindenféle golyóscsapágyas, súlyokkal ellátott megoldások, soha össze nem tekeredő kötéllel készülő darabok, de még olyan okoskütyübe is beleakadtam, amelyik számolja a megtett forgatások számát.

Vicces, vegyes 4

Dizájn hangszórók

A sporthoz sosem árt egy kis zene, ami a megfelelő ütemet adja. A TWS füleseket viszont már mindenki nagyon unja, így valakinek eszébe jutott, hogy mi lenne, ha ezeket felnagyítanánk egy hagyományos hangszóró méretére. A zseniális ötletet tett követte, így születtek meg a semi-ear és az agybadugós füleseket imitáló, teljes méretű megoldások. Engem kilóra megvettek vele, annyira vicces a dolog és szerintem lakás dizájnnak sem utolsó, sőt, még ajándéknak is tökéletes. Ráadásul nem is különösebben drága cuccokról beszélünk, bőven vámhatár alá esnek.

hirdetés