hirdetés

Vezéreld a telefonoddal a bicajodat

Az Eleglide M1 Plus App verzió most a Geekbuyingon kuponozható

hír
Vezéreld a telefonoddal a bicajodat 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2023-08-22

Már többször írtunk az Eleglide M1 Plus elektromos bringáról, de most kaptunk kupont az appos verzióra is, amit nemcsak a kormányon található gombokkal tudtok vezérelni, hanem az okos applikáció segítségével még több funkciót értek el, például lezárhatjátok a kerékpárt vagy jelszót állíthattok be rá. Lengyel raktárból, ingyenes szállítással érkezik, és még egy Xiaomi aksis pumpát is kaptok hozzá ajándékba.

Az új verziós kerékpárt az Eleglide alkalmazáson keresztül, telefonról is vezérelhetitek. Az intelligens alkalmazás több funkció aktiválását teszi lehetővé, például a kerékpár lezárását vagy jelszó beállítását. Nagy teherbírású, korrózió álló alumínium ötvözet vázzal rendelkezik, maximális teherbírása 100 kg. Teljesíti az IPX4 vízállósági szabványt, így nem okoz problémát, ha véletlenül eláznátok.

A Geekbuyingról az NNNELEM1PL  kuponnal 275 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni. Lengyel raktárból néhány nap alatt kapjátok meg, és a szállítási díjat is elengedik. Most egy durván 20 000 forint értékű Xiaomi aksis pumpát is kaptok mellé ajándékba.

hirdetés