hirdetés

Verhetetlen áron kapható a Proscenic P11 Combo

Egy sokoldalú készüléket kaptok a pénzetekért

hír
Verhetetlen áron kapható a Proscenic P11 Combo 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-09-09

A Proscenic készüléke még viszonylag friss megjelenés, csak pár hónapja jött ki. Eddig is jó terméknek tartottuk, a 70 ezer forint körüli ára nagyjából reflektált a tudására, meg a rengeteg kiegészítőre, amit hozzá mellékel a gyártó. Most egy elég erőteljes áresést tapasztaltunk a termékkel kapcsolatban, így már bőven a megérős kategóriának számít szerintünk, hiszen egy nagy szívóerővel és olyan felmosóval rendelkező termékről van szó, ami nem csak maszatol. A porszívó most csak picivel kerül többe, mint 50 ezer forint, ha használjátok a hozzá szerzett kuponunkat.

A készülék egy kivehető akkupakkal rendelkezik, amit a Samsung gyárt és a kapacitása 2500 mAh, így egy pótaksi segítségével megduplázható az üzemidő, illetve a hosszú évek használata miatt már esetlegesen döglődő akkumulátor cseréje is igen leegyszerűsödik. A telep egyszeri feltöltésével nagyjából 50 percen keresztül is használható a porszívó.

Ha használjátok a P11COMBO  kuponkódot, akkor csupán 51 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek. A szállítás ingyenes, a terméket a Geekbuying európai raktárából küldik, az áfa pedig már benne van ebben az árban.

hirdetés