hirdetés

Vegyünk játékokat 11.11-én Aliról

A legjobb játékboltok az Aliexpressen

hír
Vegyünk játékokat 11.11-én Aliról 1
írta: SonkaMod
2021-11-09

A karácsony sok mindenről szól, és nyilván elsődlegesen nem az ajándékozásról, de a gyerekek számára ez az aspektusa is nagyon fontos. Ez egyrészt a fogyasztói kultúránkból adódik, másfelől a gyerekeknek fontosak azok az alkalmak amikor ajándékot kapnak, mert önálló keresettel nem rendelkeznek, legfeljebb zsebpénzzel, amiből nem feltétlenül tudják maguknak megvásárolni az áhított játékot. Az Aliexpressről is lehet rengeteg játékot vásárolni, de oda kell figyelni, hogy csak olyat vegyünk, amikről jók az értékelések. A babajátékokat jobb elkerülni, mert fő az elővigyázatosság.

Megpróbáltuk összeszedni a legjobb olyan Aliexpress boltokat, ahonnan érdemes gyerekjátékot rendelni. Ez még nekünk is kihívást jelentett, mert kevés tapasztalattal rendelkezünk, de valamennyivel azért mégis. A tizenéves korosztály számára baromi jó játékok érhetők el, ha csak például a Cada-ra gondolunk, vagy éppenséggel az egyéb ügyességi játékokra. Sok az olyan különlegesség is, ami itthon nem feltétlenül kapható, vagy csak nagyon drágán. Az árak eléggé szórnak, de alapvetően azért kijelenthető, hogy nem kell nagyon a zsebünkbe nyúlni egy-egy termék miatt.

11.11-kor pedig mindenhol leárazás lesz, és lehet kuponozni is bőven, tehát érdemes már most begyűjteni a store kuponokat, és kosárba rakni a kiszemelt cuccokat.

RC autók, drónok, egyéb járművek

Talán az egyik legerősebb kategória Kínában, mert jó sok gyártó van, és a kínálat kifejezetten széles és színes. Az RC autók mindig is nagy slágernek számítottak, és nemcsak a gyerekek körében, hanem még a felnőttek között is. A drónok és egyéb távirányítós eszközök már kevésbé népszerűek. Az egyik legkeresettebb márka a témában az Eachine, de nem marad el tőle a Wltoys sem. A budget RC cuccokat gyártó Kína márka, a JJRC is megtalálható az Aliexpressen, hivatalos bolttal. További RC játékokat áruló bolt, a teljesség igénye nélkül: CYMARC Official Store, Sinovan Official Store, BigWheel RC Store, Children Toy Store, CEVENNESFE Official Store, aftertoy Store.

Építőjátékok

Rengeteg LEGO-hoz hasonló építőjáték vásárolható Aliexpressről. Vannak kompatibilis szettek és más egyebek is, de ezeknek a koronázatlan királya egyértelműen a Cada. Ez a vállalat magától talál ki készleteket, illetve licenszel is, és nem másolja le a híres dán játékgyár termékeit. A Technics-hez hasonló járműveik, élen a Lamborghini Centenario-val nem is vészesen drágák. Persze vannak más hasonló termékeket forgalmazó boltok is, amiknek a listája szinte végtelen, de talán ezek a legjobbak közülük: BobBlocks Store, Gulo gulo Official Store, SEMBO BLOCK Official Store, Building Blocks House Store, ZKZC Official Store, APAN SAPIO Official Store.

Fajátékok

Akik a természetesebb játékokban hisznek, azok is megtalálják Aliexpressen a számításaikat, hiszen rengeteg faalapú termék rendelhető. Azért olyan gyereknek nem ajánljuk, akik még mindent a szájukba vesznek, hiszen nem tudjuk, hogy mivel kezelték le őket, de ha nem eszik meg, akkor nem lehet belőle baj. Vannak a népszerű fa vonatos játékhoz kiegészítők ezer helyen, illetve kisebb gyermekek számára is egyéb érdekességek. A legjobbakat itt találjuk: Baby Carrier Toy Store, Naughty Bubble Toy Store, Let’s make handmade Store, FREECOLOR IQtoys Official Store.

Babaházak

Pár éve csodálkoztunk rá, hogy milyen fantasztikus babaházakat lehet Aliról rendelni. Van minden fajta és féle, még a mi állunk is leesett pártól, pedig nem sok hasonlóval volt dolgunk, hiszen a a szerkesztőség tagjai férfiak. Az árazásuk nagyon változó, és a stílusuk is, itt aztán lehet bőven válogatni. Ha nem feltétlenül mainstream babaházat keresünk, akkor ezek között muszáj nézelődni. A legjobb shopok pedig ezek a témában: bebetoy Store, DUDUBAO Store, CONUSEA Official Store.

hirdetés