hirdetés

Védd a szemed monitorlámpával

Új BlitzMax modellek a Banggoodon

hír
Védd a szemed monitorlámpával 1

Forrás: Banggood

írta: Bagi
2023-07-26

Az új BlitzMax monitorlámpák kiváló megvilágítást biztosítanak, ráadásul még helyet is spórolhattok velük. Aszimmetrikus fényt árasztanak, ezzel csökkentik a szem fáradását. A fényerő és a színhőmérséklet módosításával könnyen az igényeitekhez szabhatjátok őket, és még jól is néznek ki. Az elegáns, kompakt kialakítású lámpa közvetlenül szinte bármilyen vastagságú monitorhoz rögzíthető. A Banggood európai raktárból küldi, ahonnan egy hét alatt megkapjátok.

BlitzMax BM-ES1 monitorlámpa

Ez a lámpa is 42 cm hosszú, viszont csak 6 W-os, és kihagyták belőle az RGB háttérfényt, cserébe itt fokozatmentesen állíthatjátok a fényerőt és a színhőmérsékletet. Ugyancsak aszimmetrikus fényforrást használ és tükröződésmentes a kialakítása, amivel kevésbé lesz megterhelő a monitor előtt eltöltött idő.

Az érintőgombok segítségével tudjátok az igényeitekhez beállítani, és szerencsére elmenti a legutóbbi értékeket is. A színhőmérsékletet 3000 és 6000 K között választhatjátok meg. Az elegáns, kompakt kialakítású lámpa közvetlenül a monitorhoz rögzíthető, így értékes asztali helyet takaríthattok meg. Formatervezésének köszönhetően alkalmas különböző vastagságú monitorokhoz.

A Banggoodról 9300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek meg, és semmilyen extra adó sem terheli már az árat.

hirdetés