hirdetés

Vásárolj Windows 10-et akár 2000 forintért

Év végi akciók a GoDeal24-nél

hír
Vásárolj Windows 10-et akár 2000 forintért 1
írta: Atika
2020-12-08

A Black Fridaynek vége, de ha te lemaradtál a jó ajánlatokról, akkor van egy jó hírünk. Itt a december és elindultak az év végi akciózások. Nincs ez másképp a GoDeal24-en sem, ahol a legnépszerűbb Microsoft szoftvereket vásárolhatod meg eszméletlen olcsón.

Féláras termékek – Használd a BD50 kuponkódot!

Csomagajánlatok – Így a legolcsóbb! Használd a BD62 kupont

Egyéb ajánlatok – Munkához és otthonra a legjobb árak! A BD55 kóddal 55% kedvezmény

Fedezz fel mindent >>

Kérdésetek van? Segítségre van szükségetek?

Vegyétek fel a kapcsolatot a webshoppal vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írjatok egy emailt a [email protected] email címre, ha bármilyen kérdésetek van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol nektek.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés