hirdetés

Vasárnap=vásárnap

Kedvezmények Geekbuyingon a mi ajánlásunkkal

hír
Vasárnap=vásárnap 1
írta: SonkaMod
2019-08-18

Nem minden webshopnál van úgy, hogy ami akciós, az tényleg meg is éri az árát. Szerencsére a Geekbuying elég stabil, alacsony árakkal dolgozik, így ha kapunk tőlük kuponokat, akkor azok szinte biztos, hogy olyan árat idéznek elő, amire már joggal mondhatjuk, hogy remek. Más piaci szereplők feltornázzák az árakat, majd kuponnal visszaviszik a normál árszintre, ami nem szép dolog. Az alábbi termékek viszont alapesetben is olcsók, de a kóddal megcélozva még jobb ajánlatokat találunk.

Xiaomi M365 Pro elektromos roller

Az M365 továbbfejlesztett variánsa a Pro, ami már kiváló mindennapi utazási eszközünk lehet. 474 Wh-s akkupakkal szerelt, ami ideális környezetben akár 45 kilométeren keresztül repíti a felhasználóját. Természetesen ezzel a számmal kár lenne számolni, az emelkedő meredekségétől, súlyotoktól és az időjárási körülményektől függ a hatótáv de tapasztalataink alapján körülbelül 25-30%-kal rövidebb hatótávval lehet számolni. A motorja is erősebb, mint a normál verziónak, ennek már nem szabad gondot okozzon egy kis emelkedő. Applikáció is tartozik a masinához, ott lehet jobban testreszabni az eszközt, illetve egy-egy rollerezés adatai is kinyerhetők.

Lassan ott tartunk, hogy nem is hatalmas befektetés egy e-roller, hiszen belátható időn belül megtérül az ára, mivel az éves BKV bérlet ára is meghaladja a 100 000 Ft-ot. Az M365 Pro a GKB077S kuponkóddal 155 000 forint, amit EU raktárból szállítanak, tehát gyors, megbízható és áfa- és vámmentes módon érkezik a roller.

Havit G1 TWS fülhallgató

lassan annyi ilyen eszköz fordul meg a kezeink között, hogy valódi TWS szakértőkké válunk. Sajnos a Havit G1-et még nem volt alkalmunk tesztelni, de igencsak ígéretesnek tűnik. A dizájnja kiemelkedő, ráadásul ergonomikus a formatervezése, tehát minden bizonnyal nem fog egykönnyen kiesni a fülünkből. A töltődobozkával együtt akár 18 órát is tudunk vele zenét hallgatni, míg csak a fülessel 6 órát. BT 5.0 szabvánnyal kommunikál, így hosszabb az üzemideje a kisebb fogyasztás miatt, illetve nagyobb és stabilabb hatótávval rendelkezik . A 3KBOCY4W kuponkódot bepötyögve 13 200 forintba kerül, és erre is elérhető az áfa- és vámmentes EU Priority Line szállítási mód.

Xiaomi Mijia CMSXJ11A biztonsági kamera

Az alábbi kamera azért érdekes, mert nem kell a telepítésénél a vezetékekkel szórakozni. A beépített akkumulátorának köszönhetően akár 100 napot is elmegy egy töltéssel, mivel a mozgásérzékelője segítségével csak akkor vesz fel képet, ha bármi történést érzékel. Wifivel csatlakoztatható az otthoni hálózatra, és mobilapplikáció segítségével követhető a kamera képe. Benti és kinti felhasználásra is tökéletes, hiszen IP65 víz- és porállósági besorolással rendelkezik. A biztonságunk érdekében érdemes egy-egy ilyen egyszerű eszközt felszerelni, pláne, hogy a 3KBHMPZP kód segítségével csak 22 000 forintba kerül. Természetesen ehhez is találunk EU Priority Line szállítási módot.

hirdetés