hirdetés

Várjátok két keréken a tavaszt

KuKirin rollerek kuponnal a Banggoodról

hír
Várjátok két keréken a tavaszt 1

Forrás: Banggood

írta: Bagi
2024-02-06

Az előbb mentem ki egy kicsit a teraszra, és rácsodálkoztam, hogy mennyire kitavaszodott. Kedvet is kaptam, hogy előbányásszam a garázs eldugott sarkából a rollert. Ha ti is bóklásznátok egy jót két keréken, akkor nézzétek meg a KuKirin két kuponos elektromos rollerét. A G2 Pro és a G4 is igazi off road vadállat. Mindkettő a Banggood cseh raktárából érkezik, ingyenes kiszállítással.

KuKirin G4

A KuKirin G4 egy igazán durva off-road roller, masszív váza alumínium ötvözetből készült, terhelhetősége 120 kg1336x1295x660 mm-es mérettel büszkélkedhet, 37 kg-ot nyom, így nem lesz egyszerű felkapnotok. Viszont 1336x550x660 mm-es méretre összecsukható, legalább a tárolásával nem lesz problémátok. A széles, 11 col átmérőjű, felfújható gumiabroncsokkal könnyedén haladhattok szinte bármilyen útviszonyok között. Egy 2000 wattos kefe nélküli motorral szerelték fel, ami 70 km/h-ra tudja felgyorsítani a rollert. Három sebességfokozat közül választhattok, amik 20/40/70 km/h-s tempót tesznek lehetővé.

20Ah-s akkumulátorral hosszú távolságok megtételére képes egyetlen töltéssel, akár 75 km-t is megtehettek vele, töltési ideje 10-12 óra. A roller rugós felfüggesztést kapott, hogy minél jobban elnyelje az úthibákat, a megállásról első és hátsó tárcsafékek gondoskodnak. Hat LED lámpa teszi biztonságossá az éjszakai közlekedést, találtok rajta első fényszórót és irányjelzőket elöl és hátul, de egy féklámpa is helyet foglal a vázon. Egy érintőképernyős kijelzővel látták el, ahol nemcsak nyomon követhetitek a menetadatokat, hanem beállíthatjátok a vezetési módot és bekapcsolhatjátok a fényszórót. Megfelel az IP54 vízállósági szabványnak, így nem kell rettegnetek egy hirtelen jött záportól sem.

A Banggodról a 803c01  kuponkóddal 320 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrenelni ezt a roller szörnyet. Cseh raktárból, extra költségek nélkül küldik.

hirdetés