hirdetés

Van pár tippünk, ha pár ezerből vennél Windowst vagy Office-t

hír
Van pár tippünk, ha pár ezerből vennél Windowst vagy Office-t 1
írta: Atika
2020-02-10

Ti is tudjátok, hogy a RendeljKínait azért jött létre, hogy megmutassuk, hogy mindig van olcsóbb alternatíva, akár a legdrágább termékekre is. Igaz ez a szoftverekre is, nézzük tehát, hogy mit kell tudni a nagyon olcsón, néhány ezer forintért elérhető Windows 10-ről és más programokról.

  • A Keysworlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek. Így akik maguk rakják össze számítógépüket, vagy használtan, operációs rendszer nélkül vásárolnak PC-t, kedvező áron juthatnak hozzá a Windowshoz.
  • A Keysworlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták. Ez akkor lehet gond, ha például ki akarjuk cserélni a PC-nk alaplapját, ekkor nagy valószínűséggel egy új Windows példányt kell vásárolni, mivel a régit nem lehet majd újraaktiválni az új alaplapon.

Reméljük, sikerült eloszlatni az aggodalmakat és felhasználod a (HUOFF35) promóciós kódot, hogy még kedvezőbb áron rendelhess innen:

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

Nyitókép forrás: Tobias Heine, Pixabay

hirdetés