hirdetés

Váltsd le a Windows 7-et 3000 forintért

hír
Váltsd le a Windows 7-et 3000 forintért 1
írta: Atika
2020-01-21

2020 január 14-én a Microsoft megszüntette a Windows 7 támogatását. Ez annyit jelent, hogy nincs több frissítés, ami miatt nem kapunk több új funkciót, de ami még rosszabb, biztonsági javítást sem. Éppen ezért érdemes minél hamarabb leváltani a korosodó operációs rendszert.

Az NYOFF25 kóddal az alábbi árakon vásárolhatjátok meg a biztonsági szoftvereket:

A KeysWorlds.com automatikus rendszere garantálja a 100%-os vevői elégedettséget. Több fizetési lehetőség közül is választhattok az oldalon, bankkártyával, átutalással, de PayPallel is kiegyenlíthetitek a számlát, ami az egyik legbiztonságosabb megoldás a világon. Ha mégis szükségetek van segítségre, akkor a KeysWorlds.com ügyfélszolgálata a [email protected] email címen érhető el, ők készséggel segítenek bármilyen ügyben.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysWorlds-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysWorlds oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysWorlds és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysWorlds oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés