hirdetés

Valentin napi akciók a Geekmaxinál

Ide is elérkeztek az akciók

hír
Valentin napi akciók a Geekmaxinál 1
írta: hajas
2020-02-06

Újabb webshopnál startoltak el a Valentin napi akciók. Korábban írtunk, hogy a Xiaomishop akciókkal készül február 14-re, most a Geekmaxi is beállt a sorba, ők is készítettek egy akciógyűjteményt. Nézzetek szét rengeteg Érdemes tudni róluk, hogy garantáltan áfamentesek a termékek, hisz EU raktárból küldik őket, amik így néhány nap alatt házhoz is jönnek. A Geekmaxi két év EU garanciát is ad a termékeikre, ha pedig valami meghibásodna, azt az Unión belül kell visszaküldenetek. Az akciók közül kiemeltem nektek néhányat, ráadásul ezekhez extra kupon is jár.

Xiaomi Roidmi Nex

A Nex az egyik legsokoldalúbb porszívó a Xiaomitól. 23 500 Pa szívóteljesítménye az eddigi legnagyobb, üzemideje is az egyik leghosszabb, akár egy órán át működik egyetlen töltéssel. Rengeteg kiegészítőt találhattok a dobozban, ilyen például az atkaeltávolító fej, a vezeték nélküli töltővel ellátott fali tartó, a gégecső. A legnagyobb újítás a többiekkel szemben, hogy egy olyan fej is jár hozzá, amivel egyszerre tudtok felporszívózni és felmosni, így nem kell kétszer végig járnotok a lakást. Ha használjátok a cgPgmrV5 kupont, akkor 112 000 forintért juthattok hozzá. Elsőre soknak tűnhet, de itthon a hasonló minőségű, viszont kisebb tudású készülékekért 20-30 000 forinttal többet is elkérnek.

Xiaomi Coclean

A Coclean is járt már nálunk tesztelésen, és ha megrendelitek, akkor könnyen autótok jóbarátja lesz. Nagyon kompakt a termék, mindössze 29,8 centi hosszú, a kocsiban sem foglal sok helyet, így gond nélkül tárolhatjátok akár a pohártartóban. Másfél óra alatt tudjátok feltölteni, amivel nagyjából 15 percig tud működni a készülék, így a napi kosz jelentős részét el tudjátok távolítani. A QeMBLfay kuponkód beírásával 16 000 forintos áron tudjátok beszerezni.

hirdetés