hirdetés

Valentin napi akciók a Geekbuyingnál

A lila köd ellepte az árakat

hír
Valentin napi akciók a Geekbuyingnál 1
hajas
írta: hajas
2020-02-11

Még nem késő lecsapni a Valentin napi akciókra. A Geekbuying is készült a napra, rengeteg akcióval találkozhattok. Összeszedtem nektek pár jó ajánlatot, amikre érdemes lecsapni. Olyan termékeket válogattam össze nektek, amik vagy európai raktárból érkeznek, vagy a szállítási mód miatt áfamentesek.

Roborock S5 Max

A robotporszívók egyik királya is helyet kapott a felsorolásban. Ma már egy csúcskészüléknél alap, hogy feltörölni is tudjon, így ez itt sem maradt ki. Ez persze nem helyettesíti a rendes felmosást, inkább a finom port és a kisebb foltokat tudja feltörölni, de ez is sokat számít. Az S5 Max egy feltöltéssel képes két órán keresztül működni, ami egy nagyobb lakás kitakarítására is elegendő, a víztartály pedig 200 négyzetméternyi folyadékot képes tárolni.

Szerencsére ő már tudja, hogy a szőnyegre nem szabad felmennie, ha éppen feltörlést  végez, hisz támogatja a non-mop zónát, így nem lesz csurom víz a szőnyegetek. Az applikáción keresztül akár szobák szerint is ütemezhetitek a takarítást, ugyanis különbséget tud tenni a lakás különböző helyiségei között.

És akkor egy kis spoilerezés: éppen itt van nálunk teszten a cucc, és minden idők legjobb kínai robotporszívójának tűnik.

Természetesen ha ezzel kapcsolatban lenne valamilyen kérdésetek a cikk megjelenése előtt, akkor azokat bátran tegyétek fel Facebookon. Addig is tettünk be néhány képet a robotról és az applikációról, hogy legyen mit nézegetnetek. 147 000 forintos áron juthattok hozzá, itthon ez jóval drágább, durván 180 000 Ft-ba kerül.

Tronsmart Force SoundPulse

A Tronsmart egyik legjobb ár-érték arányú hangszórója is akciós áron kapható. Két darab 20 wattos hangszóró került bele, így összesen 40 wattos teljesítményt biztosít a téglatest alakú doboz. IPX7-es minősítést kapott, ami azt jelenti, hogy akkor sem lesz baja, ha vízbe esne a hangszóró, legalábbis fél óráig. Természetesen ő is támogatja a TWS módot, tehát össze tudtok kötni két terméket, így fokozni tudjátok a sztereó élményt. Egyetlen feltöltéssel nagyjából 15 órás üzemidőre számíthattok 70%-os hangerő mellett. Szerencsére mikrofont is tettek bele a fejlesztők, így akár kihangosítóként is tudjátok használni.  16 000 forintos áron tudjátok megvásárolni, ajándék hordtáskával. Ilyen teljesítményű Bluetooth hangszórót itthon jóval drágábban tudtok beszerezni. Fontos, hogy mindenképp állítsátok át EU Priority line-ra a szállítási módot, aminek díja egyébként „eget rengető”, mindössze 0,07 dollár, azaz kb. 22 forint.

hirdetés