hirdetés

Válasszatok az akciós energiatárolók közül

Earth Day Sale a Geekmaxin

hír
Válasszatok az akciós energiatárolók közül 1

Forrás: Geekmaxi

Bagi
írta: Bagi
2024-04-24

A Geekmaxi a Föld napja alkalmából akciót hirdetett energiatárolókra, elektromos járgányokra és jó pár akkus eszközre. A kedvezményes ajánlatokat május 6-ig éritek el a promóció dedikált oldalán. Két tetszőlegesen felasználható kupon is a rendelkezésetekre áll. Ha beírjátok a q96RLRc7  kódot, akkor 30 euró kedvezményt kaptok 500 euró vásárlás felett, ha legalább 2 terméket rendeltek a JncPxpf8  kóddal, akkor pedig 7 százalékot spórolhattok. Hoztunk nektek néhány leárazott energiatárolót is.

A Geekmaxi akcióján a 3s6fxmq9  kuponnal 589 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni, európai szállítással.

Tallpower V2400 power station

A Tallpower V2400 hordozható power station 2160 Wh kapacitással és 2400 W-os váltóáramú kimenettel rendelkezik, így olyan nagy áramfelvételű készülékekhez is használható, mint a mikrohullámú sütők, elektromos takarók és autós hűtőszekrények. A beépített LiFePO4 akkumulátor biztonságos és hosszú élettartamú. Akkumulátorkezelő rendszerrel (BMS) szerelték fel, rendelkezik túltöltés-, túlkisülés-, túlfeszültség-, túláram- és túlmelegedés elleni védelemmel.

A bemeneti teljesítménye állítható, választhattok 300/500/700/900/1100 watt között, így elkerülhetitek a feszültség ingadozás által okozott károkat, és változtatható az AC töltés ideje is. 13 darab kimenettel látták el, találtok rajta 1 db szivargyújtó aljzatot (12V/10A), 1 db XT60(12V/25A), 2 db DC5521(12V/3A), 2 db USB-A (QC3.0), 3 db Type-C (PD 20W), 1 db Type-C ( PD 100W) és 3 AC portot.

UPS eszköznek is használhatjátok, ha áramkimaradást észlel, 0,08 másodpercen belül a V2400 a beépített akkumulátorra átkapcsolva látja el a csatlakoztatott kütyüket árammal. Egy nagy LCD kijelzőt kapott, amely különféle információkat jelenít meg, például az akkumulátor töltöttségi szintjét és a bemeneti/kimeneti teljesítményt, valamint a töltési időt, így könnyen ellenőrizhetitek a használati állapotot. Az egyszerű kialakítás és a könnyen kezelhető LED lámpák kempingezés vagy éjszakai horgászat esetén is jól jönnek.

Az FAY35L42  kuponnal 270 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a Geekmaxiról, ha napelemre is szükségetek van, akkor egy TP200 panellel bővített V2400 csomagot érdemes megvennetek, amihez az iaZIHRM7  kódot használva 40 euró kedvezményhez juthattok.

Cloudenergy 300 Ah-s akkumulátor

LiFePO4 – vagyis lítium-vasfoszfát – akkumulátorok, szépen lassan leváltják az ólomsavas megoldásokat. Ennek az oka, hogy jobban terhelhetők, alig kell őket gondozni, környezetbarátabbak, ráadásul rengeteg ciklust kibírnak, a Cloudenergy a 3840 Wh-s termékére például 6000-et ad meg. Bár egy autós megoldásnak néz ki, de nem az, hanem egy backup telep, vagyis olyan energiatároló eszköz, amit mondjuk egy szigetüzemű napelem után tudtok kötni. Beépített 200 A-es BMS-sel rendelkezik, amely megvédi a túltöltéstől, túláramtól és rövidzárlattól. Párhuzamosan és sorosan is csatlakoztatható a nagyobb kapacitás és feszültség érdekében. Mint minden ilyen backup akkumulátornak, ennek is az a lényege, hogy láncba lehet őket fűzni. 

Ha használjátok a Geekmaxi Z4Q92YNN  kuponját, már 282 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tietek lehet.

 

Oukitel BP2000 power station szett

A BP2000 hordozható erőmű a legmodernebb kétirányú inverterrel rendelkezik, amely ultragyors, akár 1800 W-os, váltóáramú újratöltést tesz lehetővé. Biztonságos LiFePO4 akkumulátorokkal szerelték fel, melyek életciklusa több mint 3500 töltés vagy 10 év. A hagyományos tápellátáson túl UPS üzemben is képes működni, vagyis áramkimaradások esetén azonnal átkapcsol akkumulátorra. Szuper biztonságos a használata, véd túlfeszültség, túláram, túltöltés és túlmelegedés ellen is.

Ez a modell a legdurvább energia igényeket is kielégíti, hiszen akár 7 darab B2000 (darabja 2048 Wh) bővítő akkumulátor is csatlakoztatható hozzá, így 16 384 Wh összkapacitást érhettek el. Az Oukitel BP2000 alap kapacitása 2048 Wh, és a 2200 wattos teljesítményével elegendő energiát képes biztosítani áramkimaradás esetén a legtöbb berendezés számára. Szinte bármilyen nagyteljesítményű háztartási készüléket és eszközt – vízforraló, hajszárító, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény – könnyedén megtáplál. Az inverter állandó feszültséget biztosít, és megvédi az érzékeny elektronikát a meghibásodástól.

5 töltési mód áll rendelkezésetekre, tölthetitek vezetékes hálózatról, napelemről, napelem és vezetékes áram kombójával és autós szivargyújtóról is. Egy vezérlőgombbal a töltési sebességet szabályozhatjátok, amely megakadályozza a túlmelegedést vagy a túltöltésből eredő egyéb problémákat. AC aljzatról 1,5 óra alatt tölthetitek tele az erőművet.

Az ajánlatban szereplő modellhez egy B2000 modellszámú extra akkumulátor és egy PV400-as napelem is jár. Ha olcsóbban szeretnétek megvásárolni a csomagot, akkor az AnE6WR95  kuponkódot kell beírnotok az 1 100 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árhoz.

hirdetés