hirdetés

Vágjátok rendbe a kertet a Cafago kütyüivel

A hét slágere a kerti szett elektromos metszőollóval és láncfűrésszel

hír
Vágjátok rendbe a kertet a Cafago kütyüivel 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2024-03-25

Már annyira berobbant a tavasz, hogy közel húsz fok van, így már nem lehet tovább halasztani a kertrendezést. Ilyenkor egy csomó száraz ágat és növényt kell eltávolítani, ami nem kis munka önmagában sem, de ezután még fel is kell azokat aprítani, hogy minél egyszerűbben meg lehessen tőlük szabadulni. Ebben segít nektek az elektromos metszőolló és a láncfűrész, amikkel nem kevés időt és energiát spórolhattok meg. A Cafago leárazta ezeket a praktikus termékeket, így nem is kell mélyen a zsebetekbe nyúlnotok.

A Cafagóról most kupon nélkül, már akciós áron, 20 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni ezt a praktikus kerti szettet, ráadásul két akku jár mellé. Német raktárból, ingyenes szállítással küldik.

Vágjátok rendbe a kertet a Cafago kütyüivel 7

Forrás: Cafago

Akkumulátoros láncfűrész

A kisméretű elektromos láncfűrészek nagyon hasznosak, ha fát kell gallyazni, esetleg ágakat kell “kazánkész” állapotra darabolni. A Cafagón megtalálható 21 voltos akkumulátorral szerelt kis kézi eszköz nagyon jó társ ilyen munkák során. Mindössze 1 kg-ot nyom, így nem fogtok nagyon elfáradni a használata közben, és a 18,5 centiméter hosszú vágófelülete miatt akár karvastagságú fadarabokat is elvághattok vele. A csomagban két darab akkumulátort találtok, így akár megállás nélkül is dolgozhattok vele.

11 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).os kütyüt német raktárból extra költségek nélkül szállítják házhoz, ennyit pedig igazán megér, ha kényelmesebbé tennétek a ház körüli munkát.

hirdetés