hirdetés

Ütős elektromos roller promó a Geekbuyingtól

Ninebot D – minőség jutányos áron

hír
Ütős elektromos roller promó a Geekbuyingtól 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-06-16

A Geekbuying szülinapi akciója keretében most a Ninebot D sorozat három modellje érhető el pénztárcabarát áron. Ha eddig gondolkodtatok elektromos roller vásárláson, most itt az ideje a tettek mezejére lépni, hiszen egy igazán kényelmes és dizájnos járgányhoz juthattok. A Segway márka pedig garancia a jó minőségre. Mindegyik típus EU raktárból érkezik és a szállításuk is ingyenes.

A rollerek színes LED-es műszerfali kijelzővel rendelkeznek, egyetlen gombbal vezérelhetők, megkönnyítve a vezetési módok közötti váltást. Az energiatakarékos üzemmódban a maximális sebesség 15 km/h, de lehetővé teszi, hogy az akkumulátor tovább bírja. A normál üzemmód a sebesség és a hatótávolság tökéletes kombinációja, a sport üzemmód pedig gyorsabb és erőteljesebb meghajtást biztosít. Sétáló üzemmód is választható maximális 5 km/h sebességgel, lehetővé teszi, hogy könnyebben toljuk a járgányt magunk mellett.

A Ninebot D sorozat masszív és stabil kettős csővázzal rendelkezik, ami a D18E esetében akár 100 kg, a D28E és a D38E esetében pedig akár 120 kg terhet is elbír. A járgányok két lépcsős összecsukó mechanizmussal rendelkeznek, így egy kézzel is működtethetők, megkönnyítve az elrakásukat és a szállításukat.

Az akkumulátorokat visszatápláló rendszerrel látták el, így az utazás során nem megy kárba az energia. Egyszerűen tölthetők, a lábtartójukon található töltőporthoz könnyen hozzáférünk. Az egyedi akkumulátor kapacitásokhoz egyedi töltési idők is párosulnak, a DE18E esetén 3,5 órát, a D28E -nál 5 órát, míg a D38E- nél 6,5 órát vesz igénybe a teljes töltés.

Most a Geekbuying születésnapi akcióján remek áron juthattok hozzá mindhárom Segway Ninebot D típushoz, a D18E az NNNAff11th199  kuponkóddal 95 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). -ért, a D28E a GKB11ANNI2  kuponkóddal 99 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). -ért, míg a legerősebb D38E a GKB11ANNI2  kuponkóddal 126 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). -ért vásárolható meg európai raktárból, szállítási költség mentesen.

hirdetés