hirdetés

Ütős árakkal támad a Cafago

Nyomkövető szett és robotporszívó heti kínálatban

hír
Ütős árakkal támad a Cafago 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2024-02-21

A Cafago aktuális ajánlatában szereplő termékek között az alacsony ár a hasonlóság. A mai kínálatban találtok egy négy darabos nyomkövető szettet, amivel a világon szinte bárhol megtalálhatjátok az elveszett dolgokat. A LiDAR navigációval ellátott Xiaomi Mijia 3C robotporszívó a 70 000 forintos árfekvésével elég jó vételnek számít. Mindkét terméket ingyen szállítják.

Xiaomi Mijia Mi 3C robotporszívó lézeres navigációval

A Xiaomi dizájnos robotporszívója nem egy csúcsmodell, de még így is rengeteg mindent tud. Nemcsak porszívóz, hanem még fel is mos helyettünk. Intelligens elektromos vezérlésű víztartálya egyenletes vízkibocsátást biztosít. Új generációs LDS lézeres navigációval rendelkezik, több térképet is támogat, a takarítási terv könnyen testreszabható, Mijia applikáció segítségével vezérelhető és támogatja a hangvezérlést. A takarítási sorrend beállítható, a szobák átnevezhetők, felbonthatók.

Erős 4000 pascalos szívóereje négy fokozatban állítható, névleges teljesítménye 45 W. Működését 2600 mAh-s akkumulátor biztosítja. Több beépített érzékelő akadályozza meg az ütközést és az elakadást, illetve lépcsők esetén a készülék leesését, sőt még a sarkok alapos tisztításáról is gondoskodik. Csomagolása felmosót, keféket, dokkolót és töltőkábelt tartalmaz.

Tökéletes választás a kiváló ár-érték arányt preferáló vásárlóknak. A Cafagóról német raktárból rendelhető szállítási költség mentesen most csak 72 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

hirdetés