hirdetés

Utolsó mentsvár notórius halogatóknak

Termékek itthonról

hír
Utolsó mentsvár notórius halogatóknak 1
írta: Rolla
2019-12-19

A Kínából rendelés sokszor türelemjáték, így akik szeretnek mindent az utolsó pillanatban intézni, azoknak nem ajánlatos Karácsony előtt néhány nappal külföldi oldalakról rendelni. Itt van viszont alternatívaként a magyarországi Xiaomishop, ahonnan 3 napon belül kézhezkapjátok a csomagotokat. A termékek mellé magyar garancia is jár, továbbá előreutalás esetén a szállítás is ingyenes. Gyors, áfa- és vámmentes, hazai gari. Mi kell ennél több?

Ami még tapsot érdemel, az a strapatelefonoknál jóval gyakrabban előforduló akkumulátorméret, hiszen 5260 mAh-s telep biztosítja, hogy ne kelljen naponta tölteni a mobilt. Ha pedig mégis erre kerülne a sor, akkor a 30W-os gyorstöltéssel 68 perc alatt pumpálhatjátok fel nulláról százra, ráadásul a dobozban megtaláljátok a hozzá szükséges gyári töltőt is. Továbbá – bár ezek már lassan olyan természetes dolgok ebben az árkategóriában, mint bármi más, de – fontos megemlíteni, hogy nem felejtették el az NFC-t, a GPS-t és az ujjlenyomat-olvasót sem. De mi is pontosan ez az imént említett árkategória? 184 300 forintba kerül, ha előreutalással fizettek, ami drágább a kínai árhoz képest, cserébe napokon belül megérkezik, továbbá 2 év magyar garancia jár mellé. Ha pedig vásárlás előtt megnéznétek a telefonnal lőtt képeinket, kattintsatok ide, ahol azt is megtudhatjátok, hogy hogyan muzsikált a Mi Note 10 az Antutu teszten.

Xiaomi Mi 9T – az egyéniségeknek

Idén június elején jelent meg a Redmi K20 pop-up kamerával és erős hardverrel, viszont B20 és magyar nyelv nélkül. A Mi 9T a K20 fedőneve, “globálosítva”, így Magyarország sem marad ki a buliból, gyorsan le is teszteltük a telefont. Snapdragon 730-as SoC kapott helyet benne, memóriáját tekintve pedig 6/64 és 6/128 GB-os verziót is rendelhettek . A Mi 9-től épphogy csak elmaradó képek minőségéért a 48+13+8 Megapixeles Sony kamerák és a telefon fő attrakciója, a 20 MP-es pop-up szelfi egység a felelős, aminek elsődleges célja az, hogy ne a kijelzőn foglalja a helyet. Így tudták megoldani, hogy a 6,39 colos AMOLED képernyő teljes szélességében uralhassa az előlapot, ráadásul az ujjlenyomat-olvasót is a kijelzőbe építették.

4000 mAh-s aksit tettek bele, amivel akár 2-3 napot is kibír a telefon, amennyiben mégis feladja a harcot napközben, akkor a 18 W-os gyorstöltéssel – vezeték nélküli  itt nincs sajnos – hamar felpumpálhatjátok az akkumulátort. 111 550 forintba kerül az előreutalás 3 százalékos kedvezménye után, így ha valami menő, egyedi dolgot kerestek, akkor csapjatok le rá.

Xiaomi Redmi Note 8T – olcsón, jót

Egyszer szívesem megnézném közelebbről, hogy hogyan lehetséges az, hogy a Xiaomi gyakorlatilag hetente kidob egy telefont a piacra. A Redmi Note 8T is a legújabbak között szerepel, és a gyártó jelenlegi eresztéseit és a specifikációt elnézve ismét egy jó középkategóriás mobilt sikerült összedobniuk. A 4/64 GB-os verziót szerezhetitek be most, és akit a kevés tárhely megijeszt első körben, az se izguljon, mert 256 GB-ig bővíthető, így pakolhattok rá képeket és videókat bőven. Operációs rendszere Android 9-en alapuló MIUI 10, de nagy rá az esély, hogy megvétel után lefrissül a legújabb MIUI 11-re. Snapdragon 665-ös SoC van benne, ami a középkategóriának már a felső részébe esik, ez azért elég biztató.

Külsejét tekintve ismét a nagyobb készülékek híveinek kedvez a cég, hiszen 6,3 colos a kijelző, viszont szerencsére részletes, 1080×2340 pixeles felbontás jár hozzá, így simán nézhettek rajta videókat vagy játszhattok is.

Specifikációi alapján fotózásra sem utolsó az eszköz, de azért ne feledjétek, hogy valószínűleg nem fog annyira szép képeket csinálni, mint egy 100-200 ezer forintos készülék. Ennek ellenére igyekeztek a tervezők, hiszen rögtön négy lencsét – 48+8+2+2 MP – is csatasorba állítottak az eszköz hátlapján, előre pedig 13 Megapixeles egység került.

Az eddig csúcskategóriás kiváltságnak számító NFC most már az olcsóbb készülékekben is jelen van, így a Note 8T-ben is megtalálható, továbbá 4G és B20 képes, így a zavartalan mobilnetezés is biztosított. 4000 mAh-s aksija miatt pedig ismét big up a Xiaominak, hiszen így gond nélkül kibírja a 3-4 napos használatot is. 71 000 forintba kerül, és bár ezt nem teszteltük, viszont a Redmi Note 8-at igen. A két készülék között mindössze annyi a különbség, hogy a 8T-ben NFC is van.

Amazfit GTS okosóra – nem csak sportosoknak

Az Amazfit GTR után azonnal érkezett a tesó, ami négyzet alakú kijelzőjével leginkább az AppleWatch-ra hajaz. 1,65 colos AMOLED kijelzőjén nyomon követhetitek sportolás közben is a legfontosabb adatokat, edzés után pedig még több infót és grafikont elemezhettek az appban. Ez nagyban hozzájárul a fejlődésetekhez, hiszen mindenképp motiváló, ha látjátok – vagy éppenséggel nem – a haladást. Plakátokon 52 000 forintért hirdetik itthon, a Xiaomishpnál viszont csak 44 000 forintba kerül, ráadásul a kínai ára is csak pár ezer forinttal olcsóbb.

Ha ezek közül nem találtátok meg a megfelelőt, akkor látogassatok el a Xiaomishop oldalára, azon belül pedig erre a menüpontra, hiszen itt kizárólag olyan termékeket találtok, amik raktáron vannak, így 3 napon belül megkapjátok a csomagotokat.

hirdetés