hirdetés

Üssük el az időt egy kis gaminggel

Ötletek a vírus idejére

hír
Üssük el az időt egy kis gaminggel 1
írta: Atika
2020-03-26

Lassan három hete a „Maradj otthon!” szlogent mantrázza mindenki, ezért kénytelenek vagyunk a jó idő ellenére benti elfoglaltságot keresni. Mivel én magam kimondottan szeretek számítógépes játékokkal játszani, adta magát a dolog, hogy megmutassam milyen címeket érdemes most elővenni.

A klasszikus FPS lövölde legújabb része közvetlen folytatása a 2016-os Doomnak, amit minden igazi retro gamer remegve várt, és természetesen nem okozott csalódást.

Az új epizód már a megjelenés előtt kritikai siker lett, záporoztak a maximális pontszámos értékelések az újságíróktól.

A G2A piacterén 16 000 forint körül lehet megvenni az újdonságot, de ha még nem játszottál az első résszel, akkor mindenképpen ajánlom azt is, ugyanis már 3000 forint alatt hozzájuthatsz.

Az örök kedvencem platformer kategóriában az Ori and the Blind Forest, ami a Moon Studios és a Microsoft összefogásával jött létre még 2015-ben. A hangulata magával ragadó, a grafika meseszép és a játékmenet is kellően kreatív. Annak idején mindenki imádta a kiváló pályadizájn és a hangulata miatt. A sztori is rendkívül megindító, bevallom még én is megkönnyeztem néhány jelenetét. 5-6 ezer forintért garantáltan jól fogjátok érezni magatokat a játék során, és ha befejeztétek a nagyjából 8 órás játékot, akkor folytathatjátok az Ori and the Will of the Wisps-szel, ami két hete jelent meg és közvetlen folytatása az elődjének.

Az online játékok szerelmesei is kedvükre csemegézhetnek, ugyanis az Overwatch, PUBG és a Minecraft is mind megtalálhatók a G2A piacterén. 5-6 ezer forint környékén vehetők ezek is, viszont vigyázz, mert nagyon sok órát el lehet tölteni velük úgy, hogy az ember észre sem veszi és már le is ment a nap.

Természetesen ezeken kívül szinte bármit megtalálhatsz, de érdemes odafigyelni.

Mindig nézzétek meg hogy GLOBAL vagy EUROPE jelölésű kulcsot vásároljatok, és csak ellenőrzött, sok- és jó értékeléssel rendelkező eladótól.

Érdemes figyelni a platformra is, ugyanis nem csak PC, hanem Xbox és PS játékokat is árulnak. Mindig fizessetek PayPallel és ha nagy értékben vásároltok használjátok a G2A Shield szolgáltatást, amivel extra vásárlóvédelmet kaptok egy kis felárért cserébe. Mindenkinek jó szórakozást kívánok!

A cikkben feltüntetett árak a cikk megírásának pillanatában voltak érvényesek. A G2A egy online piactér, ahol akár magánszemélyek is eladhatnak játék kulcsokat, így az árak másodpercenként változhatnak.

hirdetés