hirdetés

Ultraszónikus Jimmy atkaporszívó koszérzékelővel, jó áron

Reszkessen minden atka

hír
Ultraszónikus Jimmy atkaporszívó koszérzékelővel, jó áron 1

Forrás: Geekbuying.com

Norbi
írta: Norbi
2022-05-27

A Jimmy BX7 Pro talán nem meglepő módon a BX6 atkaporszívó utódja, továbbfejlesztett változata. A készülék leginkább azon felhasználókat célozza, akik még hagyományos porszívóval rendelkeznek, és nem akarják lecserélni, viszont a matracokat és ülőgarnitúrákat is ki akarják hatékonyan porszívózni. A Jimmy BX7 erre tökéletesen alkalmas, de még tartalmaz pár újdonságot is, és természetesen olcsóbb, mint egy hagyományos, középkategóriás porszívó.

Ami viszont az igazi nagy dobás, hogy van benne egy szennyezettséget figyelő szenzor, ami LED-ekkel visszajelzi, hogy mennyire koszos a felület. Ha piros, akkor ott kell tartani tovább a gépet, kék és piros átmenetes, amikor már alakul a helyzet, ha pedig kizárólag kéken világít, akkor tovább haladhatunk. Ilyet még egyik konkurensen sem láttunk, pedig elég hasznos, és belegondolva nem is nagy boszorkányság. Teljesen mosható az eszköz szűrőrendszerének az összes eleme, tehát a karbantartása is viszonylag egyszerű.

A Jimmy BX7 Pro atkaporszívó sokkal, sokkal többet tud, mint egy átlagos porszívóhoz adott atkaeltávolító fej, éppen azért hasznos kiegészítője tud lenni a háztartásnak, főleg ahol erre érzékeny személy él. Most a JIMMYBX7PRO  kuponkód segítségével 47 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megrendelni EU raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés