hirdetés

Ultra drága, de ultra jó a Roborock S7 Pro Ultra robot

Ha csak a csúcs a jó

hír
Ultra drága, de ultra jó a Roborock S7 Pro Ultra robot 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-02-09

Szívesen írnám, hogy a legeslegjobb porszívó a piacon az S7 Pro Ultra, de ez már nem így van, hiszen kijött már az újabb kiadása, az S8 Pro Ultra. Na persze ez nem változtat azon, hogy eszméletlenül jó gépről van szó, ami nem mellesleg drága is. Egy átlagos robotporszívónál nagyjából háromszor többe kerül, amit viszont nyújt, az elképesztő. Automatikusan csinál mindent: porszívóz, felmos, kimossa a felmosópárnáit és alapvetően tisztán tartja az egész házat.

Az S7 Pro Ultra zsenialitása abban rejlik, hogy teljesen automata. Még a felmosópárnát is képes megtisztítani, majd a koszos vizet elzárja a megfelelő tartályba, ez után pedig forró levegő segítségével mindent szépen megszárít. Tehát a robotra elég 2-3 havonta ránézni, akkor is csak a tartályokat kell üríteni. Magától értetődik, hogy teljesen okos, okostelefonos appról lehet vezérelni mindent, de olyan funkciókkal rendelkezik, amit nem is lehetne máshogy megvalósítani.

Nem merném azt állítani, hogy a világ legjobb robotporszívója, hiszen már egy újabb verziója is van, de a top 5-ben valószínűleg benne van. Nem 50 négyzetméteres kislakásokra tervezték, hanem nagyobb családi házakra, így elsődlegesen oda ajánlott, ám iroda takarításra is remekül szolgál. A mérhetetlenül sok funkció és hatalmas tudás igen magas árat is jelent. Többek között Geekbuyingról rendelhető, és egy kuponkóddal valamit lehet faragni az árán. A 7HXP2LVL  kódot kell bemásolni hozzá, így pedig 347 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül európai raktárból rendelve, ingyenes házhozszállítással.

hirdetés